LUOTSI – För att förbättra företagens förmåga till förändring

Luotsi-logot

LUOTSI – För att förbättra företagens förmåga till förändring

LUOTSI är en kostnadsfri helhet som hjälper företag att återhämta sig efter en lång tid av corona restriktioner. Just nu behöver många företag hjälp med att utveckla kunnandet i företaget. Kundernas värderingar, vanor och intressen har snabbt förändrats. Nu behövs modiga försök för att utveckla nya former av produkter och tjänster. Att skapa ny verksamhet kan vara ett sätt att öka tillväxten i företaget och att förbättra företagets konkurrenskraft. För att förbättra företagets lönsamhet får företaget nu hjälp att skapa och testa nya produkter och tjänster.

Målgruppen för Luotsi är den kreativa branschen, välmående- och motion samt andra små och PK-företag inom servicebranschen, projektet görs tillsammans med Novago och Keuke. Posintras del av samarbetsprojekt riktar sig till den kreativa branschens företagare. Luotsi pågår under två år. Posintra har totalt 20 företagsplatser, 10 platser/helhet. Totalt finns 60 platser i hela projektet. Gemensamt innehåll för alla delprojekt är helheten om förbättring av förändringsfärdighet i företaget. Övrigt innehåll är kartläggningen av behov och planering av ett försök där företaget förverkligar en produkt- eller marknadsförings pilot samt nätverkande med andra företag.

Mer om projektet

LUOTSI – För att förbättra företagens förmåga till förändring – projektets huvudfinansiär är den Europeiska socialfonden. Finansieringen är beviljad via NTM-centralen i Tavastehus. Projektet finansieras med REACT-EU finansiering, som en del av Europeiska Unionens åtgärder på grund av covid-19 pandemin. Huvudparten i projeket är Posintra Oy, som del partner deltar Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke och Novago Yrityskehitys Oy. Projektes helhets budget är 790.336 euroa, varav andelen för Posintran del är 285.331 euro. Tiden för projektet är 1.8.2021 – 31.8.2023.

Tilläggsinformation:

Annika Weckman, , 0503084388.

Färdigheter

Upplagt på

oktober 13, 2021

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.