Luotsi – yritysten muutoskyvykkyyttä vahvistamassa

Luotsi-logot

Luotsi – yritysten muutoskyvykkyyttä vahvistamassa

Luotsi palvelu luotsaa yrityksiä koronakriisistä elpymiseen. Yritykset tarvitsevat nyt jos koskaan tukea osaamiseen, asiakasymmärryksen kehittämiseen ja ketterään reagointikykyyn. Luotsi palvelussa etsimme yhdessä yrittäjän kanssa yritykselle taloudellista kasvua uudistamalla yrityksen liiketoimintaa kilpailukyvyn edistämiseksi. Kohderyhmänä luovien alojen, hyvinvointi- ja liikunta-alojen sekä muiden palvelualojen mikro- ja pienyritykset painottuen naisvaltaisiin toimijoihin. Posintran toiminta-alueella kohderyhmänä ovat luovien alojen yritykset.

Kahden vuoden mittaisessa hankkeessa toteutetaan kaksi, noin vuoden mittaista hankejaksoa ja yhteen jaksoon odotetaan koko alueelta yhteensä 30 yritystä mukaan. Jaksojen aikana toteutetaan samansisältöiset muutoskyvykkyyden edistämisen työpaketit. Työpaketit koostuu yritysten ja muutostarpeiden kartoituksesta, verkostoitumisesta, muutoskyvykkyys valmennuskokonaisuudesta sekä alueellisista pilottitoimenpiteistä. Lisäksi kukin kehitysyhtiö toteuttaa omalle asiakasryhmälleen räätälöityjä valmennuksia ja alueellisia pilotteja yritysten tarpeiden mukaan.

Lisää hankkeesta 

LUOTSI – Yritysten muutoskyvykkyyttä vahvistamassa -hankkeen päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto, rahoituksen myöntäjänä Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksesta, osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankkeen päätoteuttaja on Posintra Oy ja osatoteuttajina Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke ja Novago Yrityskehitys Oy. Hankkeen kokonaisbudjetti on 790.336 euroa, josta Posintran osatoteutuksen osuus on 285.331 euroa. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2021 – 31.8.2023.

Lisätietoa:

Annika Weckman, annika.weckman@posintra.fi, 0503084388.

Taidot

Lähetetty

12 lokakuun, 2021

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.