Tapahtumien aineistot

Posintra järjestää yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tapahtumia ja tilaisuuksia, joiden aineistoja löydät alta. 

Yrittäjän Talouskoulu II

Yrittäjän Talouskoulu II

Millainen on kannattava yritys ja miten kannattavuuttaan voi kehittää? Mistä tiedän onko hinnoitteluni kohdallaan? Lataa itsellesi Posintran Talouskoulu II:n aineistot.

Yrittäjän Talouskoulu I

Yrittäjän Talouskoulu I

Posintran ja Itä-Uudenmaan Yrityskummien 18.11.2021 järjestämässä Yrittäjän Talouskoulu I -illassa TT Valmennuksen kouluttaja, KTM Timo Toivanen kävi läpi yritystalouden perusasioita erityisesti pienyrittäjän näkökulmasta. Koulutuksen sisältö: Yritystalouden...

Veroinfo

Veroinfo

Yritysapu-hanke tarjosi yrittäjille Veroinfon 14.4.2021. Webinaarissa Verohallinnon asiantuntijat kertoivat OmaVero-palvelun hyödyntämisestä omassa liiketoiminnassa, matkailualan arvonlisäverotuksesta ja rakennusalan käännetystä arvonlisäverovelvollisuudesta.

LUCIA-seminaari

LUCIA-seminaari

Porvoossa 28.9.2020 sekä etäyhteytenä järjestetyssä LUCIA-seminaarissa kuultiin ja keskusteltiin hankkeen havainnoista ja kokemuksista kaupunkivalaistuksen alalta sekä tutustuttiin, mitä Porvoossa tapahtuu LUCIA -hankkeen tiimoilla.

Tulostakomo 3 webinaari: Rahoitusilta yrittäjille

Tulostakomo 3 webinaari: Rahoitusilta yrittäjille

Järjestimme 10.9.2020 etäyhteydellä , aloittaville ja toimiville yrittäjille suunnatun, Rahoitusillan. Webinaarin ohjelmassa oli Team Finland ja Ely:n palvelut, Nordean Yritysrahoitus ja Finnveran rahoitusratkaisut.   Voit ladata tilaisuuden aineistot itsellesi...

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.