Framtidskraft
för ditt företag

Funderar du på att starta ett företag? Vill du utveckla ditt företag? Har du tänkt att etablera ditt företag i Borgå?
Vi stöder dig i alla utmaningar inom företagsverksamhet.

 

Företags- och serviceregister

Finn företag, produkter och tjänster i Borgåregionen!

www.posintra.yrityshakemisto.fi →

Våra tjänster

För startande företagare

    Funderar du på att grunda ett företag? Vi hjälper dig. Vi fungerar som nyföretagarcentret i Östra Nyland och ger kostnadsfri rådgivning av hög kvalitet till nystartade företag.

För etablerat företag

När du behöver hjälp och idéer för att utveckla din affärsverksamhet hjälper vi dig. Vi kartlägger den nuvarande situationen och letar tillsammans verktygen för att vidareutveckla ditt företag.

Utvecklings­­projekt

En del av vårt arbete är mångsidig utveckling av verksamhetsmiljön. Det här arbetet gör vi genom projekt, dit deltar årligen hundratals företag.

Posintra, STRIIM-projektet och finländska lösningar inom cirkulär ekonomi på plats vid World Circular Economy Forum

Posintra presenterar finländsk expertis inom cirkulär ekonomi och STRIIM-projektet vid World Circular Economy Forum i Bryssel. Posintra presenterar samarbetet mellan den offentliga och privata sektorn inom STRIIM-projektet.

Finansieringskällor för entreprenörer och företag

Finansieringskällor för entreprenörer och företag

Var kan ett företag hitta finansiering och för vilka ändamål? Vi har sammanställt olika finansieringskällor och användbara länkar, där du kan se de mest typiska finansieringskanalerna för ett företag. Du kan också boka tid för vår kostnadsfria företagskonsultation, där vi kartlägger din situation närmare.

läs mer
Trots utmanande tider skapade Posintra positiv energi i Borgåregionen även år 2023

Trots utmanande tider skapade Posintra positiv energi i Borgåregionen även år 2023

Som vi alla vet har de försämrade ekonomiska utsikterna på många sätt påverkat företagens verksamhet i Finland under de senaste åren. År 2023 var inget undantag, men trots utmaningarna betjänade och hjälpte vi hundratals företag på deras företagarbana. Dessutom hjälpte Posintra fler företag än under föregående år med att starta upp företagsverksamhet i Borgå. Vad mer handlade 2023 om? Fredrik Pressler, vår VD, delar med sig av Posintras viktigaste höjdpunkter från det gångna året och ser optimistiskt på framtiden.

läs mer
Cirkulär ekonomi intresserar och motiverar företag

Cirkulär ekonomi intresserar och motiverar företag

Lanseringsevenemanget för det senaste projektet WeCircle – hållbar tillväxt genom cirkulär ekonomi, hölls framgångsrikt den 5.10.2023 på Konstfabriken. Vid frukostmötet fick de små och medelstora företag, som deltar i projektet, veta mer om de planerade åtgärderna och...

Corona publikationer >

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.