STAR – Stopover, Archipelago, Relax in Eastern Uusimaa Region

STAR - Photo by Jonas Jacobsson on Unsplash

 

Leader

STAR – Stopover, Archipelago, Relax in Eastern Uusimaa Region

Intresset för turism som en del av näringslivet ökar i Östra Nylands skärgård. Efterfrågan på service och produkter ökar. Skärgården i Finland intresserar flera utländska researrangörer. För att kunna svara på efterfrågan behöver servicen och produkterna uppnå internationell standard både när det gäller kvalitet och tillgänglighet.

STAR är ett lokalt projekt som fått Leader finansiering för att öka vår konkurrenskraft på den internationella marknaden. Målsättningen är att Östra Nylands kustområde skall samarbeta och synas i Visit Finlands marknadsföring. Under åren 2014 – 2017 har Visit Finland tre projekt som direkt kan stöda utvecklingen i vårt område. Visit Finlands teman Maritima skärgården, FinRelax och Stopover ger möjligheter för oss, att på lokal nivå, bygga kring havet, skärgården och välmående.

Genom att, på lokal nivå, delta i samarbetet som STAR arrangerar har du och ditt företag möjlighet att samarbeta lokalt och på så sätt få synlighet på nationell och internationell nivå. Östra Nylands skärgård är ett intressant område med stor möjlighet till utveckling. Genom att samarbeta kring produkter, service och nya intressanta evenemang har vi möjlighet att tillsammans skapa en verklighet som lockar researrangörer och resenärer till området.
Resultatet av projektet gynnar näringslivet och kommunernas turisttjänster. Projektets målsättning är också att utöka samarbetet med andra områden i Nyland.

Projektet är finansierat via SILMU r.f. Projektets totala budget är 114 216 €.

För mer information kontakt:

Annika Weckman, projektchef
+ 358 50 308 4388

 

 

Färdigheter

Upplagt på

maj 16, 2018

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.