STAR – Stopover, Archipelago, Relax in Eastern Uusimaa Region

STAR - Photo by Jonas Jacobsson on Unsplash

 

Leader Silmu logo

STAR – Stopover, Archipelago, Relax in Eastern Uusimaa Region

Matkailuala on kasvava ja kehittyvä elinkeino Itä-Uudenmaan saaristossa. Suomalainen saaristo ja rannikkoalue herättävät kiinnostusta ulkomaalaisissa matkailijoissa, mitä kannattaa hyödyntää alueen matkailussa. Pystyäkseen kansainvälistymään, yritysten matkailijoille tarjoamien palveluiden tulee noudattaa määritettyä tasoa esimerkiksi laadussa ja saatavuudessa.

STAR-projekti sparraa ja auttaa itäisen Uudenmaan saaristo- ja rannikkoyrityksiä siirtymään kansainvälisille matkailumarkkinoille. Visit Finlandilla on vuosina 2014 – 2017 kolme kärkiohjelmaa kansainvälisille markkinoille, jotka sopivat erinomaisesti itäisen Uudenmaan alueelle. Nämä kolme ohjelmaa ovat Merellinen Saaristo, Stopover Finland sekä Hyvinvointimatkailu – FinRelax. Osallistumalla näihin ohjelmiin alueen yrityksillä on mahdollisuus saada tukea ja apua päästäkseen tarjoamaan palveluitaan ja palvelukokonaisuuksiaan kansainvälisille vierailijoille. Projekti kokoaa alueelliset yritysryhmät ja valmistelee yrityksiä vastaamaan Visit Finlandin asettamiin kriteereihin. Projekti mahdollistaa Itä-Uudenmaan Saaristotyöryhmän työskentelyn ja sitä kautta Itä-Uudenmaan Saaristo-ohjelman toteuttamisen.

Projektin tuloksista hyötyvät Itä-Uudenmaan saariston ja rannikkoalueen matkailuyritykset, mutta myös alueen muut matkailu- ja palveluyritykset. Projektin aikana laajennetaan yhteistyötä yritysten välillä ja ideoidaan uusia tuotepaketteja ulkomaalaisille matkailijoille.

Projektin päärahoittaja on Maaseuturahoitus/Leader SILMU. kokonaisbudjetti on 114 216 €.

Lisätietoja:

Annika Weckman, projektipäällikkö
+ 358 50 308 4388

 

 

 

Taidot

Lähetetty

16 toukokuun, 2018

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.