YRITYSPOOLI

 

Yrityspoolissa torjutaan lomautuksia ja kasvatetaan ansaintamuskeleita – ilmoittaudu nyt mukaan

Koronakevät on käynnistänyt lomautusaallon ja väliaikainen työttömyys on lisääntynyt. Lomautusten myötä suuri määrä eri alojen osaajia on tekemistä vailla. Samaan aikaan monella alalla on huutava pula työntekijöistä.

Posintran uuden Yrityspooli-pilottihankkeen tavoitteena on iskeä kolme kärpästä yhdellä ketterällä kokeilulla: auttaa porvoolaisyrityksiä luomaan uusia ansaintatapoja ja ehkäistä lomautustarvetta sekä tarjota työvoimaa ja uudenlaisia ideoita sinne, missä niitä tarvitaan. Etsimme nyt Yrityspooliin laskeneen liikevaihdon kanssa kamppailevia yrityksiä sekä apukäsiä kaipaavia yrityksiä, toimijaryhmiä, organisaatioita ja yksityishenkilöitä. Suomesta löytyy jo runsaasti kannustavia esimerkkejä siitä, miten osaaminen on onnistuneesti valjastettu uusiin tarkoituksiin ja uusiin paikkoihin.

Selvitetään yhdessä, millaisia ratkaisuja voisimme löytää Porvoosta!

 

Yrityspooli logot

Mitä voin siis tehdä?

Hankkeeseen voi osallistua kahdella eri tavalla: jos korona on laskenut liikevaihtoasi, voit saada osaamiskartoituksen, jonka avulla tuotteistaa yrityksellesi uusia palveluja Yrityspooliin. Autamme sinut myös alkuun tuotteistamisessa. Jos taas tarvitset lisäkäsiä ja -aivoja, voit hyödyntää Poolin kautta löytyvää osaamista erilaisiin tarpeisiin.

Laskutusvajeessa olevat yritykset

Lomautus on tiukka paikka yritykselle – sekä työntekijöille että yrittäjälle itselleen. Yrityspoolissa kokeillaan uudenlaista tapaa lisätä laskutusta ja ehkäistä tarvetta lomauttaa.
Hankkeessa kartoitamme maksutta millaista osaamista yrityksessäsi asuu – myös harrastusten ja aiempien työkokemusten kautta! Saatte paremman käsityksen osaamispääomastanne, josta tuotteistaa palveluita myytäväksi yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Autamme alkuun myös tuotteistamisessa.

b

Työvoimaa, apua ja ideoita kaipaavat

Kaipaatko tilapäisesti lisää työntekijöitä? Haluatko potkua piironginpohjalla lojuneen idean toteuttamiseen? Saitko koronatukea uusien tuotteiden tai toimintatapojen kehittämiseen ja kaipaat nyt apua? Vai oletko ehkä yksityishenkilö, jolla on tarvetta tekijöille ja halu tukea paikallisyrittäjiä?

Yrityspoolissa saat ketterästi kaivattua apua ja uusia ideoita – ostopalveluna paikallisyritykseltä! Pooli on pilottihanke, jossa yhdistetään paikallista palvelutarjontaa ja -kysyntää uudella tavalla.

Artiklar

Det nya pilotprojektet Företagspoolen startar

Det nya pilotprojektet Företagspoolen startar

Det nya pilotprojektet Företagspoolen syftar till att hitta lösningar som gör att företagen slipper permittera sina anställda, hjälpa företag att bredda sitt tjänsteutbud och hitta arbetskraft för de företag som behöver utvidga sin personal. Projektet ingår i Posintras palett av metoder för att stödja de lokala företagen. Denna palett har på grund av pandemin snabbt utvidgats.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.