Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
17/12/2020
14:30 - 15:30

Tapahtumatyyppi


Året 2020 har varit fyllt av omvälvningar. För många innebär det också att plötsligt stå inför att hitta ett nytt jobb eller en ny riktning. Oavsett om du är en erfaren arbetssökande eller står inför en helt ny utmaning, ges sökandet en extra skjuts med hjälp av en genomgång av din kompetens och dina mål tillsammans med en karriärcoach.

 

Posintras och Careerias färska projekt MoveOn! erbjuder på distans arbetssökande borgåbor kostnadsfri karriärcoachning. Coachningen är en kompakt process som inleds med att reflektera över dina mål. En person kan behöva hjälp med att formulera sin kompetens och göra upp ett CV, en annan funderar över vad de vill göra härnäst, en tredje hur den ska utnyttja sina styrkor, en fjärde önskar hjälp med att leta efter ett jobb. Oavsett vad du planerar gällande din karriär och ditt nästa drag, stort som litet, ska du inte bli ensam med det – coachningen är en lågtröskeljänst.

 

I december ordnar vi coachningkaffe, som låter dig komma ut på linjen för att ställa frågor om karriärcoachning och träffa oss coachar. Kaffet ordnas: 

  • Den 10.12. kl. 14.30–15.30 och 17.12. kl. 14.30–15.30
  • Mötet hålls på distans via Google Meets på adressen google.com/hzp-bobt-aue Vi finns på plats redan en halvtimme innan, så du kan vid behov testa tekniken i lugn och ro. Du kan delta från din dator eller mobiltelefon (du kan behöva ladda ner Google Meet-appen).
  • Häll upp en kopp som värmer och kom ut på linjen!

 

Du kan läsa mer om coachningen här: MoveOn! – kostnadsfri karriärcoachning  

För mer information och för att registrera dig för coachningen:

Välkommen!

MoveOn! är ett av den Europeiska socialfonden finansierat projekt som möjliggör kostnadsfri och konfidentiell karriärcoachning för arbetssökande borgåbor. 

Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
17/12/2020
14:30 - 15:30

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.