MoveOn!

Maksuttomalla valmennuksella uusin silmin uutta kohti

Tilanne, jossa työpaikkaa ei enää ole, voi tulla yllättäen tai odotetusti. Se voi tuntua pelottavalta tai helpottavalta, kutkuttavalta tai kuristavalta – tai kaikkea yhtä aikaa. Joka tapauksessa se on paikka, jossa omaa osaamistaan, kokemustaan ja unelmiaan voi pysähtyä katsomaan uusin silmin. Mitä minä haluan ja osaan, millaisia mahdollisuuksia on olemassa? Mistä ja miten lähden liikkeelle?

MoveOn!

MoveOn! -hanke tarjoaa mahdollisuuden istua alas etänä kotoa käsin pohtimaan seuraavia askeleitasi maksutta uravalmentajan kanssa. Koronatilanteen sallimissa rajoissa voimme halutessasi tavata myös keskustan toimipisteissämme kasvokkain.  Tavoitteena on auttaa sinua määrittämään kiinnostuksen kohteesi sekä miten ja millaista työtä haluaisit tehdä. Tarjoamme toiset silmät ja korvat pohdinnoillesi, autamme sanoittamaan osaamistasi, annamme työkaluja vahvuuksiesi ja kiinnostuksenkohteittesi kirkastamiseen sekä mietimme yhdessä erilaisia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja.

Paras asiantuntija olet sinä itse, meidän tärkein tehtävämme on esittää oikeita kysymyksiä.

 

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Valmennus on sinulle porvoolainen, jos olet jäänyt koronapandemian aikana lomautetuksi tai työttömäksi ja haluat pohtia jonkun kanssa työ- ja opiskelupaikan hakemiseen liittyviä kysymyksiä. Valmennus sopii tilanteeseen, jossa haluat esimerkiksi

  • apua työ- tai opiskelupaikan löytämiseen ja hakemiseen
  • toiset silmät hakemuksellesi ja CV:llesi
  • pohtia mihin kaikkeen voisit osaamistasi hyödyntää ja miten osaamisesi parhaiten sanoittaa
  • miettiä erilaisia vaihtoehtoja
  • kirkastaa uraan liittyviä tavoitteitasi ja unelmiasi
  • tai mitä tahansa työ- tai opiskelupaikan hakemiseen liittyvää

 

Mitä valmennuksessa tapahtuu?

MoveOn!-hankkeessa tehdyt valmennukset toteutetaan pääsääntöisesti digitaalisesti eli etäyhteyden avulla esim. Microsoft Teamsissa tai Google Meetsillä: juttelemme siis videokuvan välityksellä. Kun olemme varanneet ajan, saat meiltä tapaamisen linkin, jota kautta pääset linjoille. Neuvomme kyllä, ei haittaa jos ohjelmat eivät ole tuttuja. Voimme myös varata tapaamisen kasvokkain, koronaturvallisesti. 

Alkuun käymme läpi työ- ja opiskeluhistoriaasi, osaamistasi ja tämänhetkistä tilannettasi. Ennen kaikkea selvitämme, mitkä ovat omat tavoitteesi ja miten niitä voidaan valmennuksen avulla tukea. Siinä missä toinen tietää tarkalleen mitä seuraavaksi haluaa, joku toinen voi haluta etsiä yhdessä sitä itselle sopivaa työtä tai ammattia. Emme tuputa mitään, mutta emme myöskään voi tehdä hommia puolestasi. Oli tavoitteesi mikä tahansa, käytämme keskustelun ohella sopivia tehtävätyökaluja tavoitteesi saavuttamiseksi. Valmennus on tiivis prosessi, josta saat eväitä jatkoa varten, oli se sitten työpaikan löytäminen, sen hakeminen tai vaikkapa uudelle alalle kouluttautuminen.

Tärkeää

MoveOn-hankkeen tarjoama valmennus on täysin vapaaehtoinen ja luottamuksellinen lisäpalvelu. Palvelu on tarkoitettu porvoolaiselle työttömälle työnhakijalle, joka haluaa edistää omaa työllistymistään pallottelemalla omia tavoitteitaan, tilannettaan ja mahdollisuuksiaan ulkopuolisen valmentajan kanssa. Valmentajina toimivat Anne Mattila Careeriasta sekä Minna Kajaste Posintrasta.

Miten pääsen valmennukseen? 

Helppoa! Varaat vain ajan soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla, niin jutellaan lisää.  Voit myös ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä ja kysyä lisää valmennuksesta, ennen kuin ilmoittaudut mukaan.  
Valmentajat:
Anne Mattila, Careeria, anne.mattila@careeria.fi, p. 040 576 0149
Minna Kajaste, Posintra, minna.kajaste@posintra.fi, p. 050 5280 119

Mikä MoveOn! -hanke?

MoveOn! on Kehitysyhtiö Posintran ja Careeria Oy:n toteuttama yhteinen hanke, jolla vastataan koronan aiheuttamiin työllisyysvaikutuksiin Porvoossa. Hanke on käynnissä 1.10.2020 – 31.1.2022 ja se on saanut rahoituksensa Euroopan sosiaalirahastolta.

Vipuvoimaa EUlta 2014_2020 ESR

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.