Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
17/12/2020
14:30 - 15:30

Tapahtumatyyppi


Vuosi 2020 on ollut täynnä mullistuksia. Monelle se tarkoittaa myös sitä, että edessä on yllättäen uuden työn tai suunnan etsiminen. Olitpa kokenut työnhakija tai ihan uuden äärellä, oman osaamisen ja tavoitteiden pallottelu uravalmentajan kanssa antaa etsintään lisäpotkua.

 

Posintran ja Careerian tuore MoveOn! -hanke tarjoaa porvoolaisille työtä vaille jääneille maksutonta uravalmennusta etäyhteyksillä suoraan kotiin. Valmennus on tiivis prosessi, jonka aluksi pohditaan mikä juuri sinun tavoitteesi on. Joku kaipaa apua osaamisen ja ansioluettelon sanoittamiseen, toinen miettii mitä haluaa seuraavaksi tehdä, kolmas pohtii vahvuuksiensa hyödyntämistä, neljäs haluaa apua työpaikan löytämiseen. Mitä tahansa työurasi ja seuraavan siirtosi suhteen mietit, isoa tai pientä, älä jää yksin – valmennus on matalan kynnyksen palvelu.

Järjestämme joulukuussa valmennuskahvit, joihin voit tulla linjoille kysymään mitä tahansa uravalmennuksesta ja tapaamaan meidät valmentajat. Kahvit järjestetään:

  • 10.12. klo 14.30-15.30 ja 17.12. klo 14.30-15.30
  • Tapaaminen tapahtuu etänä Google Meetsillä osoitteessa google.com/hzp-bobt-aue
  • Olemme paikalla jo puolta tuntia ennen, joten voit rauhassa testata tarvittaessa tekniikkaa. Voit osallistua tietokoneelta tai kännykällä (saatat joutua lataamaan Google Meet -sovelluksen).
  • Ota kuppi kuumaa ja tule linjoille!


Valmennuksesta voit lukea lisää myös täältä: MoveOn!  – maksuton uravalmennus

Lisätietoja ja valmennukseen ilmoittautuminen:

Tervetuloa!

 

MoveOn! on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke, joka mahdollistaa maksuttoman ja luottamuksellisen uravalmennuksen tarjoamisen porvoolaisille työtä vailla oleville työnhakijoille.MoveOn! hanke

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
17/12/2020
14:30 - 15:30

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.