Loading Map....

Päivämäärä/Aika
18/09/2019
17:00 - 19:00

Paikka
Kioski & kahvila PUMPPAAMO

Tapahtumatyyppi


 

digikylä.fi – VERKKOKAUPAN AVAJAISET

Haluaisitko uuden markkinapaikan tuotteillesi tai palveluillesi? Tule tutustumaan matalankynnyksen verkkokauppaan, jossa myös kuljetukset asiakkaille on hoidettu.
Kerkkoossa esitellään keskiviikkona 18.9. uusi lähituottajien verkkokauppa ja palvelumalli, jossa asiakas voi tilata ostoksilleen myös ympäristöystävällisen kuljetuksen. Digikylä.fi -palvelussa hyödynnetään yhteisöllisiä tavaratoimituksia ja Pumppaamoa logistiikka-keskuksena.

Vie mennessäs, tuo tullessas
Oletko kiinnostunut kuljettelemaan helposti paketteja matkasi varrella Pumppaamolta naapureillesi pientä korvausta vastaan, silloin kun sinulle sopii – tule avajaisiin kuulemaan lisää!

Palvelua kehitetään
Digikylä.fi -palvelua laajennetaan jatkossa toiminnoilla, jotka mahdollistavat yhä monipuolisempien palvelujen tarjoamisen samalla alustalla. Kyläyhteisöä palveleva alusta otetaan aluksi käyttöön Kerkkoossa. Vastaavaa toimintamallia voidaan kokeilla myös muissa Porvoon ja Loviisan kylissä, mikäli paikallista kiinnostusta ilmenee.

Digikylä.fi on Posintran Happily-hankkeen palvelukokeilu. Hankkeessa etsitään ratkaisuja haja-asutusalueiden liikkumiseen, palveluihin sekä logistiikkaan liittyviin tarpeisiin. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto EAKR. Lisätietoa hankkeesta.
Palvelukokeilun teknisestä toteutuksesta vastaa Coreorient Oy.

Tervetuloa!

ps. Älä unohda 18.9. klo 8.30 – 12.00 Loviisassa järjestettävää Posintran Tulostakomoa, jossa käsitellään monipuolisesti verkkokaupan kehittämistä.

 

Posintra Oy

Posintra on itäisen Uudenmaan oma kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on auttaa paikallisia yrityksiä kasvuun ja menestykseen, ja sitä kautta tarjota koko seudulle kasvun ja hyvinvoinnin eväitä – huomisvoimaa.

Happily-hanke

Loading Map....

Päivämäärä/Aika
18/09/2019
17:00 - 19:00

Paikka
Kioski & kahvila PUMPPAAMO

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.