Vi fick tre nya företagsutvecklare i Posintra i augusti som alla väntar redan ivrigt på att möta företagare. Bekanta dig med Karin, Tiina och Anna nedan. Tidsbeställning till våra nya rådgivare är också redan öppen.

 

KARIN KLAWÉR

Karin Klawér yrityskehittäjä Posintra

Vem:
Hej, jag heter Karin. Jag kom från bankvärlden till Posintra som företagsutvecklare.  Jag har en lång yrkesbana inom företagsfinansiering bakom mig och är därför väl förtrogen med villkoren för finansiering och med företagens frågor kring detta. Siffror och affärsverksamhet har alltid fascinerat mig och jag ser med förväntan fram emot att kunna hjälpa lokala företag och företagare att förverkliga sina egna mål och drömmar. Som företagsutvecklare kommer jag att arbeta med såväl nya som redan etablerade företag.

 

Boka tid hos mig när du vill
Vilka frågor som helst om att grunda företag eller om möjligheterna till finansiering för din företagsverksamhet, sparrning i frågor med koppling till företagsamhet eller exempelvis hjälp med att utarbeta en affärsplan.

 

Jag hoppas
få träffa så många företagare som möjligt och för ett kort ögonblick bli delaktig i många olika företagarberättelser. Finansiering kan kännas som en komplicerad sak men jag hoppas du har låg tröskel för att kontakta mig. Det finns inga dumma frågor.

 

 

TIINA HALLI

 

Tiina Halli yrityskehittäjä Posintra

 

Vem:
Hej, jag heter Tiina och började i augusti 2023 som företagsutvecklare vid Posintra. Jag har en bakgrund inom försäljning och marknadsföring. Dessutom har jag lett många utvecklingsprojekt och sett till att många verktyg och arbetssätt har tagits i bruk.  Mitt hjärta klappar för att utveckla kundens upplevelse och utnyttja data för affärsledningens syften. Låt tröskeln vara låg för att kontakta mig så kan vi steg för steg föra ditt företag i dina drömmars riktning. Som företagsutvecklare kommer jag att arbeta med såväl nya som redan etablerade företag.

 

Boka tid hos mig när du vill
Frågor, sparrning, hjälp för att planera för företagets tillväxt, för marknadsföring eller för polering av affärsidéns hörnstenar.

 

Jag hoppas
mitt budskap ska nå fram: “Om du inte berättar om nyheter, förändringar eller unika tjänster – ja, då är det också sannolikt att ingen har hört talas om dem.”  – Tillsammans kan vi göra din affärsidé synlig!

 

 

ANNA PYYHTIÄ

 

Anna Pyyhtiä yrityskehittäjä Posintra

Vem:
Hej, jag heter Anna och började som företagsutvecklare vid Posintra i början av augusti. Jag har lång företagarerfarenhet av att bygga upp och utveckla koncept för hållbar affärsverksamhet, i synnerhet inom handeln. Mitt hjärta klappar för cirkulär ekonomi, hållbar företagstillväxt, grön omställning och kommunikation om dessa teman. Jag väntar entusiastiskt på att få möta många olika företag, höra om intressanta affärsidéer och sparra tillsammans med dig.

 

Boka tid hos mig när du vill
Sparrning om affärsidéer, identifiering och konkretisering av nya möjligheter inom den cirkulära ekonomin eller hjälp när du står inför problem med företagets tillväxt.

PS. Tid till Anna kan du tills vidare boka direkt per telefon +358 50 441 1668 eller per e-post

 

Jag hoppas
kunna hjälpa både begynnande och etablerade företag som står inför utmaningar att hitta de bästa och – med tanke på framtiden – mest lönsamma lösningarna.

 

Boka tid till företagsrådgivning här

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.