Posintrassa aloitti elokuussa kolme uutta yrityskehittäjää, jotka odottavat innolla kohtaamisia yritysten kanssa. Tutustu Kariniin, Tiinaan ja Annaan alta. Löydät heille nyt myös aikoja verkkoajanvarauksestamme.  

 

KARIN KLAWÉR

Karin Klawér yrityskehittäjä Posintra

 

Kuka
Hei, olen Karin ja tulin Posintraan yrityskehittäjäksi pankkimaailmasta.  Olen tehnyt pitkän uran yritysrahoituksen parissa, joten tunnen hyvin rahoituksen myöntämisen edellytykset ja yritysten siihen liittyvät kysymykset. Numerot ja liiketoiminta ovat kiehtoneet minua aina ja odotankin, että pääsen auttamaan paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä toteuttamaan omia tavoitteitaan ja unelmiaan. Yrityskehittäjänä tulen työskentelemään sekä aloittavien että jo toimivien yritysten kanssa.  

 

Varaa minulle aika, kun haluat
kysyä mitä tahansa yrityksen perustamisesta tai yritystoimintasi rahoitusmahdollisuuksista, sparrata yrittäjyyden liittyvissä asioissa tai esim. saada apua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa.

 

Toivon, että
pääsen tapaamaan mahdollisimman monta yrittäjää ja pieneksi hetkeksi osaksi monia erilaisia yrittäjätarinoita. Rahoitus voi tuntua monimutkaiselta, mutta toivon että otat minuun matalalla kynnyksellä yhteyttä, sillä tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. 

 

 

TIINA HALLI

Tiina Halli yrityskehittäjä Posintra

 

Kuka
Hei, Olen Tiina ja aloitin yrityskehittäjänä Posintrassa elokuussa 2023. Taustani on myynnin ja markkinoinnin parista. Sen lisäksi olen vetänyt useita kehitysprojekteja ja jalkauttanut monia työkaluja ja työtapoja käyttöön.  Asiakaskokemuksen kehittäminen ja datan hyödyntäminen liiketoiminnan johtamisessa on sydäntäni lähellä. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä ja viedään yritystäsi askel kerrallaan eteenpäin kohti haaveitasi. Yrityskehittäjänä tulen työskentelemään sekä aloittavien että jo toimivien yritysten kanssa.  

 

Varaa minulle aika, kun haluat
kysyä, sparrata, saada apua yrityksen kasvusuunnitteluun, markkinointiin tai liikeidean kulmakivien hiomiseen. 

 

Toivon, että
viestini tavoittaa: “Jos et kerro uutuuksista, uudistuksista tai ainutlaatuisista palveluista, niin todennäköisesti niistä ei kukaan myös tiedä.”  – Tehdään yhdessä liikeideastasi näkyvä! 

 

ANNA PYYHTIÄ

Anna Pyyhtiä yrityskehittäjä Posintra

 

Kuka 
Hei, olen Anna ja aloitin Posintrassa elokuun alussa yrityskehittäjänä. Minulla on pitkä yrittäjäkokemus vastuullisen liiketoiminnan ja -konseptien rakentamisesta ja kehityksestä erityisesti kaupan alalla. Sydäntäni lähellä ovat erilaiset kiertotalouden teemat, yritysten kestävä kasvu, vihreä siirtymä sekä näistä viestiminen. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan monenlaisia yrityksiä, kuulemaan mielenkiintoisista liikeideoista sekä sparraamaan niitä yhdessä. 

 

Varaa minulle aika, kun haluat
sparrata liikeideaa, tunnistaa ja löytää uusia mahdollisuuksia kiertotaloudesta tai apua yrityksen kasvun erilaisiin haasteisiin.

PS. Annan nettiajanvaraus aukeaa myöhemmin,  toistaiseksi voit varata Annalle ajan suoraan puhelimitse +358 50 441 1668 tai meilitse .

 

Toivon, että
voin auttaa alkavia ja jo toimivia yrityksiä erilaisten yrittäjyyden haasteiden edessä, sekä löytämään tulevaisuuden kannalta parhaat ja myös kannattavimmat ratkaisut. 

 

 

Varaa maksuton aika yrityskehittäjälle

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.