Bästa hjälpen för att sälja och marknadsföra

Fick du startpeng? Vill du få en effektiv start också för företagets marknadsföring och försäljning? Du kom till rätt adress, Posintras Start Plus-tjänst är skapad för dig.

Vi skapar idéer tillsammans

Du fick startpeng – gratulerar!

Startpengen är en utmärkt språngbräda för den som grundar ett företag. Du har redan idé och planen, härnäst måste du hitta dina kunder så att du får ut mesta möjliga av din startpengsperiod. I Posintras Start Plus-tjänst fördjupar vi kundförståelsen och utarbetar tillsammans konkreta steg som ska sätta fart på ditt företags lönsamhet, marknadsföring och försäljning. Med väl utfört grundarbete kan du agerar mer målmedvetet och får snabbare tag i tillväxten.

Posintras Start Plus-tjänst hjälper dig att komma underfund med vem du ska försöka nå fram till, var och hur du når dessa personer och hur du kan knyta din affärsverksamhet till deras behov.

Vad då, Start Plus?

Start Plus är en sakkunnigtjänst som Nylands TE-byrå erbjuder gratis till de kunder som har fått startpeng eller startat sitt företag med stöd av fyra månaders arbetslöshetsförmån. Mest nytta får du ut om du ansluter till Start Plus-tjänsten 3–6 månader efter företagsstarten.

Posintras Start Plus tjänst omfattar hela Nyland och vi betjänar också på svenska. Servicen kan du få i Borgå på vårt kontor och på distans.

Läs mer
TE-tjänster logo

Posintras Start Plus-tjänst ger dig:

  • två erfarna företagsutvecklare som sparringpartner
  • en konkret plan för kundunderlag, försäljning och marknadsföring med lönsamhet
  • idéer, stöd och jämförelseunderlag
  • mångårig erfarenhet av hur lönsam affärsverksamhet kan utvecklas i olika branscher
  • förståelse för de utmaningar en nyföretagare står inför och för hur dessa bäst kan tacklas
  • sammanlagt upp till fem gratisträffar, beroende på ditt behov

Varje år hjälper vi hundratals nöjda klientföretag i affärsverksamhetens olika stadier och situationer.  

 

 

 

 

Intresserad? Så här går det till!

1. Nedan kan du anmäla dig till tjänsten Start Plus. Vi kontaktar dig och bokar tid.

2. Berätta om ditt företag: av oss får du en kort inledande kartläggning som hjälper oss att genast komma i gång när vi träffas.

3. Vi ses! Reservera ungefär ett par timmar för den första träffen. Vi kan ses ansikte mot ansikte eller på distans, beroende på vad som passar dig bäst.

4. Follow up: vi kan träffas sammanlagt 5 gånger, enligt dina behov. Som vägkost får du en skriftlig plan som vi under resans gång kan komplettera.

Posintras Start Plus-tjänst passar såväl nybörjare som gamla rävar i företagsvärlden, om de har grundat eget företag. Vi identifierar dina mest lönsamma kunder och funderar på hur din produkt/tjänst bäst kan motsvara deras behov. Vi finslipar just ditt företags metoder för att nå fram till kunderna och skilja sig från mängden av konkurrenter. Tillsammans ska vi ge din försäljning en flygande start!

Hur kommer jag med?

Genast redo? Det är vi också! Anmäl dig till tjänsten på bifogade blankett och välj Posintra som partner.

Så här anmäler du dej till Posintras StarttiPlus-service:

1. Bekanta dej med StarttiPlus på TE-byråns sidor, öppna anmälningsblanketten som finns på sidan.

2. Fyll i blanketten och välj Nyföretagarcentralerna (Uusyrityskeskukset) som tjänsteproducent och servicestället Posintra (även för distansmöte)

3. Sänd iväg blanketten. Nu är det gjort!
Vi kontaktar dej, så kavlar vi upp ärmarna.

Anmäl dig i Start Plus -tjänst

 

 

Något du vill fråga oss?

 

Har du frågor om Start Plus -tjänsten? Problem med ansökningsblanketten? Lämna dina kontaktuppgifter och skriv ditt telefonnummer i meddelandefältet, vi ringer dig tillbaka!

Vi betjänar på finska, svenska och engelska.

Ota yhteyttä!

Ta kontakt!

Send us a message!

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.