Hur ser framtiden ut för den kreativa branschen? Finns det digitala verktyg som kan hjälpa ditt företag i förändringen? Delta i coaching, nätverka och förverkliga din egen idé. Luotsi är möjligheten för dej som vill skapa ny verksamhet i ditt företag genom att ta i bruk olika digitala möjligheter. Kanske du är en dansare eller musiker som har behov av en ny digital försäljningskanal eller kanske du har behov av produktutveckling där kunden kan uppleva din konst digitalt.

Luotsi erbjuder alla deltagare en kort och effektiv coaching om förändring. Coachingen hjälper dej att förädla och utveckla din ide – produkt, tjänst eller företagsplan. Coachingen lyfter fram hur olika verktyg kan hjälpa dej att betjäna din kunder i framtiden. I slutet av processen får du också professionell hjälp med att planera och förverkliga din egna idé, eller din egen pilot.

Luotsi är kostnadsfri och programmet våren 2022 innehåller:

  • 3 dagar coaching, à 4 timmar
  • egen pilot kring tjänst/produkt tillsammans med sakkunnig
  • möjlighet att delta i nätverksträffar tillsammans med andra nyländska företag

Blev du intresserad? En ny grupp startar på hösten! Lämna dina kontaktuppgifter och vi ringer dig med mera information och möjligheten att delta.

Blev du intresserad? Anmäl ditt intresse här!

eller kontakta Annika Weckman, 050 308 4388,

 

Luotsi är ett samarbetsprojekt mellan Keuke, Novago och Posintra. I Posintras delprojekt kan delta företagare som har hemkommunen Borgå, Askola, Mörskom eller Pukkila.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.