Miltä tulevaisuus näyttää luovalla alalla? Ovatko digitaaliset työvälineet yrityksesi seuraava muutostarve? Osallistu valmennukseen, verkostoidu, kokeile ja toteuta oma idea. Luotsi on mahdollisuus sinulle, jonka tavoitteena on luoda uutta liiketoimintaa digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Voit olla esimerkiksi muusikko tai tanssija, joka kaipaa uusia digitaalisia myyntikanavia tai haluaa tuotteistaa omaa osaamistaan digitaalisesti koettavaksi.

Luotsi tarjoaa kaikille osallistujille muutosvalmennusta. Valmennuksen avulla voit jalostaa omaa ideaasi – uutta tuotetta, palvelua tai liiketoimintakonseptia. Valmennuksessa nostetaan esille, miten erilaiset työkalut voivat auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi tulevaisuudessa. Luotsi-hankkeen lopussa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan oman ideasi asiantuntijan tuella.

 

Kevään 2022 maksuton ohjelma sisältää

  • 3 valmennuspäivää, 4 tuntia / kerta
  • oman tuotteen / palvelun pilotoinnin asiantuntijan tuella
  • verkostoitumismahdollisuuden uusimaalaisten yrittäjien kanssa

 

Kiinnostuitko? Uusi ryhmä starttaa taas syksyllä! Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä ja katsotaan yhdessä voisiko Luotsi sopia sinulle. Voit myös olla suoraan yhteydessä Luotsia luotsaavaan Annika Weckmaniin, p. 050 308 4388,

Kyllä, Luotsi kiinnostaa!

 

LUOTSI – Yritysten muutoskyvykyyttä vahvistamassa -hanke on Posintran ja Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke ja Novago Yrityskehitys Oy toteuttama yhteishanke. Posintran osa-hankkeen kohderyhmänä ovat yrittäjät, joiden toimipaikka on Porvoo, Askola, Myrskylä tai Pukkila. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto, rahoituksen myöntäjänä Hämeen ELY-keskus. Hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksesta, osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.