”Mest hjälp fick vi av att bolla idéerna som fanns inom företaget och mjölnardiskussionerna var givande. I processen ska man inte alltför mycket hänga upp sig på konkurrensaspekten, för viktigast är det ändå att fokusera på att utveckla det man själv gör, det unika, företaget och de anställda” – Robert Jordas, Robbes Lilla Trägård Ab, finalist i Kasvu Open top 10 år 2017, segrare i Östnylands Tillväxtstig 2017.

 

VÄLKOMMEN TILL TILLVÄXTSTIGEN FÖR ATT RYCKAS MED AV TILLVÄXT!

 

Östnylands framtid formas av livskraftiga och växande företag. Östnylands Tillväxtstig sätter i gång med ett urval av 15 företag i regionen med störst tillväxtpotential. Dessa får under två dagar kostnadsfri sparrning av näringslivsexperter. De erfarna mjölnarna hjälper företagen att hitta recept för tillväxt och kontakter.

Kasvu Open är Finlands största sparrningstävling i företagstillväxt. Den innebär att landets bästa experter, placerare och företagare tas i tjänst för att fundera på möjligheterna till tillväxt för just ditt företag – gratis.

Utvecklingschef Tiina Whiley vid Posintra ser fördelar med mjölnarspelet inom Kasvu Open också i att det tvingar till verkliga ansträngningar. Infallsvinklarna gäller både marknadsföring, ekonomiförvaltning och strategi. – Om företagets utveckling enbart är beroende av den egna aktiviteten kan den helt utebli. Mjölnarevenemangen är så intensiva att ingen kan gömma sig bakom någon jargong, säger Whiley.

ANSÖK OM ATT DELTA I ÖSTNYLANDS TILLVÄXTSTIG SENAST 5.3.2018!

DELTA NU!


Vårens tidtabell:

  • Ansök till Tillväxtstigen senast 5.3.2018
  • Första Startbanedagen 20.3.2018 i Borgå
  • Andra Startbanedagen 24.4.2018 i Lovisa
  • Östnyländsk semifinal 4.5.2018 i Borgå

Tilläggsinformation från Kasvu Open sidorna. 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.