”Saimme osallistumisesta eniten apuja liiketoiminnassa olevien ideoiden pallotteluun ja myllärikeskustelut olivat antoisia. Kilpailuaspektia ei kannata prosessissa liikaa miettiä, sillä oman tekemisen, ainutlaatuisuuden, yrityksen ja henkilökunnan kehittäminen tulee olla kaikkein tärkeimpänä fokuksena” – Robert Jordas, Robbes Lilla Trägård Ab, Kasvu Open top 10 finalisti 2017, Itä-Uudenmaan kasvupolun voittaja 2017.

 

TERVETULOA INNOSTUMAAN KASVUSTA ITÄ-UUDENMAAN KASVUPOLULLE!

 

Itäisen Uudenmaan tulevaisuus muodostuu elinvoimaisista ja kasvavista yrityksistä.Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Se valjastaa maan parhaat asiantuntijat, sijoittajat ja yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesti kasvun mahdollisuuksia – maksutta.

Itä-Uudenmaan Kasvupolku käynnistyy ja mukaan valitaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa alueen yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta liike-elämän asiantuntijoilta. Nämä kokeneet myllärit auttavat yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja.

Kehityspäällikkö Tiina Whiley Posintrasta pitää Kasvu Open -mylläröinnin etuna myös sitä, että siinä joutuu pinnistämään omaa juttuaan. Näkökulmia tulee niin markkinoinnin, taloushallinnon kuin strategian suunnasta. – Jos yrityksen kehittäminen jää vain oman aktiivisuuden varaan, se voi helposti jäädä kokonaan. Mylläröintitilaisuudet ovat niin tiiviitä, että niissä ei voi piiloutua jargonin taakse, Whiley sanoo.

HAE MUKAAN ITÄ-UUDENMAAN KASVUPOLULLE 5.3.2018 MENNESSÄ!

HAE MUKAAN!

 

Kevään aikataulu:

  • Hae kasvupolulle 5.3.2018 mennessä
  • Ensimmäinen Kiitoratapäivä 20.3.2018 Porvoossa
  • Toinen Kiitoratapäivä 24.4.2018 Loviisassa
  • Itä-Uudenmaan semifinaali 4.5.2018 Porvoossa

Lisätietoa vuoden 2018 Kasvupoluista ja aikatauluista Kasvu Openin kotisivuilta.

 

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.