Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
01/04/2018 - 30/06/2018
08:00

Tapahtumatyyppi


Uplift är en företagstävling som arrangeras av CospaceFinland som man kan anmäla sig till från 5.4 fram till slutet av juni. Det finns två kategorier i tävlingen, Företag och Affärsidéer. Ett expertråd bestående av erfarna personer från företagsvärlden väljer de bästa kandidaterna till finalen. Företagstävlingen kulminerar i finalen den 11.10.2018 som hålls på Kulturhuset Grand. Varje sökande får feedback på sin affärsidé eller företag.

Ansökningsprocessen för Uplift företagstävlingen är följande:

1. Skicka in ansökan (från april till juli)
De tävlande skickar sin ansökan på www.cospace.fi/uplift. Man kan söka till tävlingen med antingen en Affärsidé eller ett Företag. Att skicka in en ansökan är snabbt och enkelt, i ansökan anges de viktigaste uppgifterna om det egna företaget eller affärsidén.

2. Sparrningsevenemang (från april till juli)
När vi har mottagit ansökan tar vi kontakt med tävlanden och bjuder in honom eller henne till ett sparrningsevenemang för att presentera sin affärsidé eller företag. Syftet med sparringsevenemanget i kategorin Affärsidé är att förädla en rå affärsidé till en tydlig affärsplan. Med tävlanden i kategorin Företag går vi igenom företagets affärsverksamhet och möjligheter att utveckla den. Målet med sparrningsevenemanget är att ge tävlandena feedback för affärsidén eller företagets verksamhet och att ge expertrådet en tydlig bild av tävlingskandidaten.

3. Valet av finalister
I augusti 2018 väljer Uplift-expertrådet 3–4 tävlanden/kategori till Uplift-finalen. Alla sökande informeras om resultaten innan finalisterna publiceras.
Finalisterna publiceras på Uplift-sidorna och på Uplifts FB-sidor. Rådet beaktar följande faktorer:

Affärsidéer:
1 Affärsidéns genomförbarhet och möjlighet till framgång
2 Affärsidéns särskiljningsförmåga och unikhet
3 Team och försäljningsförmåga

Företag:
1 Företagets tillväxtpotential
2 Företagets särskiljningsförmåga och unikhet
3 Företagets team och försäljningsförmåga


4. Uplift-finalen
Uplift-finalen hålls på Kulturhuset Grand 11.10.2018. Under höjdpunkten för Uplift presenterar de fyra bästa kandidaterna ur båda kategorierna sin affärsidé, och expertrådet prisbelönar vinnarna av tävlingen. Finalhöjdpunkten kompletteras av topptalare som Peter Vesterbacka och företagarworkshoppar.

Vinnarpriset
Vinnarna får ett pris på 2.500€ samt en Cospace-arbetsstation och ett omfattande paket med tjänster för ett år. Arbetsstationen inkluderar gratis wifi, städning, kaffe/te, pausrum och printning. Tilläggstjänsterna inkluderar strategisparrning, försäljningssparrning, marknadsföringsstöd, juridiska tjänster och gratis mötesrum. Priset är i sin helhet värt 20.000€. Se mer detaljerad prisinformation på Uplifts hemsida. 

Du kan ansöka antingen med ett företag eller en affärsidé. Åldersgränsen för tävlingen är 16 år. Företaget eller affärsidén kan vara inom vilket verksamhetsområde som helst. Ansökan bör lämnas in så snart som möjligt, senast 30.6 på www.cospace.fi/uplift.

Anmäl senast 30.6!

Se all information på Uplift-företagstävlingens hemsida.
Läs här Uplift företagarberättelser.

​Arrangörer: CospaceFinland, Haaga-Helia, Östnylands Andelsbank, Point College, Borgå stad, Posintra, Uusimaa.

Övriga samarbetspartner: Ansa Production Oy, Fiber Highway, Hailer Oy, Niko Laurila Photography, Signup Print Oy, Transform Legal Solutions.

Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
01/04/2018 - 30/06/2018
08:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.