Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
01/04/2018 - 30/06/2018
08:00

Tapahtumatyyppi


Uplift on CospaceFinlandin järjestämä yrityskilpailu, johon voi jättää hakemuksen 5.4. alkaen kesäkuun loppuun saakka. Kilpailussa on kaksi kategoriaa, Yritykset sekä Liike-ideat. Yritysmaailman konkareista koostuva asiantuntijaraati valitsee parhaat hakijat finaaliin. Yrityskilpailu huipentuu 11.10.2018 järjestettävään finaaliin, joka järjestetään Kulttuuritalo Grandissa. Jokainen hakija saa palautteen liike-ideastaan tai yrityksestään.

Uplift yrittäjäkilpailun hakuprosessi on seuraavanlainen:

1. Hakemuksen lähettäminen (aikavälillä huhtikuu-heinäkuu)
Kilpailijat hakevat mukaan osoitteessa www.cospace.fi/uplift 
Kilpailuun voi hakea joko Liike-idealla tai Yrityksellä
Hakemuksen jättäminen on nopeaa ja yksinkertaista, hakemuksessa kerrotaan tärkeimmät tiedot omasta yrityksestä tai liike-ideasta.

2. Sparraustilaisuus (aikavälillä huhtikuu-heinäkuu)
Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen, otamme yhteyttä kilpailijaan, ja kutsumme hänet sparraustilaisuuteen esittämään oman liike-ideansa tai yrityksensä.
Liikeideat-kategorian kilpailijoiden sparraustilaisuuden tarkoituksena on jalostaa raaka liikeidea selkeäksi liiketoimintasuunnitelmaksi. Yritykset-kategorian kilpailijoiden kanssa käymme vuorostaan läpi yrityksen liiketoimintaa sekä liiketoiminnan kehitysmahdollisuuksia. Sparraustilaisuuden tavoite on antaa kilpailijalle palautetta liike-ideasta tai yrityksen toiminnasta ja antaa asiantuntijaraadille selkeä kuva kilpailuhakijasta.

3. Finalistien valitseminen
Elokuussa 2018 Uplift-asiantuntijaraati valitsee 3-4 kilpailijaa/kategoria, jotka pääsevät Uplift-finaaliin. Kaikille hakijoille ilmoitetaan tuloksista ennen finalistien julkaisua.
Finalistit julkaistaan Uplift-sivuilla, sekä Uplift-FB sivuilla. Raati kiinnittää huomiota seuraaviin tekijöihin:

Liike-ideat:
1 Liike-idean toteutettavuus ja menestymiskyky
2 Liike-idean erottautuminen ja ainutlaatuisuus
3 Tiimi ja myyntitaidot

Yritykset:
1 Yrityksen kasvupotentiaali
2 Yrityksen erottautuminen ja ainutlaatuisuus
3  Yrityksen tiimi ja myyntitaidot


4. Uplift-Finaali

Uplift-finaalihuipentuma järjestetään Kulttuurikeskus Grandissa 11.10.2018. Uplift-huipentumassa neljä parasta hakijaa molemmista kategorioista esittävät liike-ideansa ja asiantuntijaraati palkitsee kilpailun voittajat. Finaalihuipentumaa täydentävät huippupuhujat, kuten Peter Vesterbacka, sekä yrittäjyys-workshopit.

Voittajien palkinto
Voittajat saavat 2.500€ raha-palkinnon sekä Cospace-työpisteen ja laajan paketin palveluita vuodeksi käyttöön. Työpisteeseen kuuluu ilmainen wifi, siivous, kahvi/tee, taukotilat sekä tulostus. Lisäpalveluihin kuuluu strategiasparraus, myyntisparraus, markkinointituki, juridiset palvelut sekä ilmaiset kokoushuoneet. Palkinto on kokonaisuudessaan arvoltaan 20.000€. Katso tarkemmat palkinto-tiedot Upliftin sivuilta. 

Voit hakea mukaan joko yrityksellä tai liikeidealla. Kilpailun ikäraja on 16 vuotta. Yrityksen tai liikeidean toimiala voi olla mikä tahansa. Hakemukset tulee jättää mahdollisimman pian, viimeistään 30.6. mennessä osoitteessa www.cospace.fi/uplift.

Hae mukaan 30.6. mennessä!


Katso kaikki tiedot Uplift yrityskilpailun sivuilta. 
Lue täältä Uplift yrittäjätarinat.

​Järjestäjät: CospaceFinland, Haaga-Helia, Itä-Uudenmaan Osuuspankki, Point College, Porvoon Kaupunki/Borgå stad, Posintra Oy, Uusimaa.

Muut yhteistyökumppanit: Ansa Production Oy, Fiber Highway, Hailer Oy, Niko Laurila Photography, Signup Print Oy, Transform Legal Solutions.

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
01/04/2018 - 30/06/2018
08:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.