Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
25/10/2021 - 02/11/2021
00:00

Tapahtumatyyppi


Webinarserie – tillställningarna går på finska.

Plats: Google Meet

 

Työpaikka Porvoosta? Viisi vinkkiä erilaisiin polkuihin

 

Työpaikkaa etsiessä ei välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Porvoossa toimii useiden eri sektoreiden työnantajia, jotka hakevat jatkuvasti osaajia eri tyyppisiin töihin. Myös yrittämisestä kiinnostuneille on tarjolla tukea. Tule kuuntelemaan suoraan työnantajien ja asiantuntijoiden suusta millaisia polkuja tarjolla on sekä parhaat vinkit paikkojen hakemiseen.

Posintran ja Careerian MoveOn!-hanke järjestää loka-marraskuun aikana työnantajaesittelyiden sarjan, jossa perehdytään paikallisiin työllistymismahdollisuuksiin. Noin tunnin mittaiset tilaisuudet järjestetään etänä, joten voit osallistua vaikkapa kotoa käsin, ilman ilmoittautumista. Tilaisuudet ovat maksuttomia, eikä niitä tallenneta. Tilaisuuksissa on myös mahdollista esittää kysymyksiä. Liittymistä vartet saatat joutua lataamaan maksuttoman Google Meet -sovelluksen laitteellesi.

 

Kaupan ala työllistää monenlaisia osaajia ma 25.10 klo 13

Kaikki käyvät kaupassa, mutta kaupan alalta löytyy paljon muitakin työ- ja kasvumahdollisuuksia kuin asiakkaalle näkyvät työt. Millaisia töitä ja polkuja eri työ- ja koulutustaustoille tarjoaa paikallinen Varuboden Osla? Vinkit kertoo henkilöstökoordinaattori Emmi Junttila.

Liity mukaan 

 

Töihin rekrytointipalvelun kautta? to 28.10. klo 10

Kenen kannattaa hakea töitä rekrytointipalvelun kautta? Millaisia paikkoja Porvoon seudulla on avoinna? MIllaista osaamista haetaan juuri nyt? Miten erotun työnhakijana? Porvoon Eezyn Jaanamaija Hapuoja antaa parhaat vinkit ja neuvot

Liity mukaan 

 

Siivousala yllättää työnhakijan pe 29.10. klo 10

Siivousalaan liittyy paljon uskomuksia, mutta tiesitkö mitä kaikkia mahdollisuuksia se tarjoaa? Joustavia työmahdollisuuksia ja urapolkuja avaamassa Pauliina Pitkänen SOL:lta.

Liity mukaan 

 

Kutkuttaako yrittäjyys? ma 1.11. klo 10

Yrittäjän vapaus kiinnostaa monia, mutta kynnys voi tuntua korkealta. Mitä yrittäjyys vaatii? Mitä olisi hyvä ottaa huomioon? Millaisia vaihtoehtoja yrittäjyyteen on olemassa? Mistä aloitan, mistä saan tukea? Aiheesta kertomassa Posintran yrityskehittäjä Jutta Westerlund sekä Porvoon työllisyyden kuntakokeilun omavalmentaja ja starttiraha-asiantuntija Johan Park-Björklund.

Liity mukaan

 

Tärkeissä töissä kaupungilla ti 2.11. klo 10

Kaupunki on yksi Porvoon suurimmista työnantajista ja työmahdollisuudet ovat sen mukaiset. Millaisia osaajia Porvoo tarvitsee? Miten haen kaupungille töihin? Vinkit antaa rekrytointiasiantuntija Annika Palmgren Porvoon kaupungilta. Entä jos tarvitsisin apua työllistymiseeni, millaista tukea on tarjolla? Vinkit antaa rekrytointiasiantuntija Annika Palmgren Porvoon kaupungilta sekä Maria Saksholm ja Lotta Laakso Porvoon työllisyyspalveluista.

Liity mukaan 


Lisätietoja:

Minna Kajaste, Posintra, , 050 5280 119

Jos kaipaat apua työnhakuun tai siihen liittyviin isompiin tai pienempiin pohdintoihin, kokeile myös maksutonta MoveOn! -uravalmennustamme.

Obs! Coaching går också att få på svenska – välkommen!
Kostnadsfri karriärcoachning


Mikä MoveOn! -hanke?

MoveOn! on Kehitysyhtiö Posintran ja Careeria Oy:n toteuttama yhteinen hanke, jolla vastataan koronan aiheuttamiin työllisyysvaikutuksiin Porvoossa. Hanke on käynnissä 1.10.2020 – 31.1.2022 ja se on saanut rahoituksensa Euroopan sosiaalirahastolta.

 

Porvoo-kuva: porvoo.fi

 

 

Vipuvoimaa EUlta 2014_2020    ESR

Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
25/10/2021 - 02/11/2021
00:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.