Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
07/11/2018
17:00 - 20:30

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


Välkommen till att fördjupa dig i de ämnen som behandlades i våras, och för att lära dig mera om hur man säljer och marknadsför framgångsrikt på ett databaserat sätt! Denna gång fördjupar vi oss särskilt i marknadsföring på sociala medier och sökmotoroptimering (SEO). Dessa teman har valts utgående från responsen på utbildningen i våras.

Utbildningen ordnas som ett samarbete mellan utvecklingsföretaget Posintra och marknadsföringsbyrån Haven Porvoo, vars företagare Kalle Alanen och Ville Olkkonen agerar som handledare för Resultatsmedjorna. Katri Kilpiäinen från Toimisto POKS, Haven Porvoos samarbetspartner, agerar som extra förstärkning under utbildningens sociala mediedel. Utbildningen är avgiftsfri, och i evenemanget ingår kaffeservering.

 

PROGRAM

SOCIALA MEDIER:

10 marknadsföringsfel i sociala medier.

Sociala medier är idag mycket starkt närvarande i människornas vardagliga liv. På mobilanordningar använder man dagligen enorma mängder tid. Sociala medier är så pass beroendeframkallande att det redan har setts även motrörelser – september utan sociala medier som senast. Hur borde företagaren ta ställning till allt detta, när som främsta målsättning är till exempel att främja bekantheten eller öka försäljningen genom att utnyttja olika kanaler i sociala medier?

 

SÖKMOTOROPTIMERING (SEO):

1. Effektivare SEO, bättre business?

2. Onsite SEO – Hur indexerar Google webbplatsernas innehåll, och vad bör man veta om det för att ärendena skulle löpa?

3. Offsite SEO – Googles människofilter. Hur värdesätter Google vissa webbplatser mer än andra?

 

ANMÄL HÄR >>

 


Haven Porvoo
Haven Borgå är en lokal marknadsföringsbyrå som erbjuder sina kunder databaserade och innehållsmässigt högklassiga lösningar för digital marknadsföring och försäljning och hjälper företag att uppnå mätbara resultat. Företagets grundare, privatföretagarna Kalle Alanen och Ville Olkkonen, har slagit sina påsar ihop för att kunna svara ännu bättre på kundernas behov av en helhetsinriktad utveckling av marknadsföringen och försäljningen.

Toimisto POKS
Toimisto Poks är ett i december 2017 grundat marknadsföringsföretag som specialiserar sig på digitala och sociala medier, drivet av Katri Kilipiläinen, med mångårig erfarenhet från olika marknadsföringsuppdrag. Hennes bakgrund inkluderar positionen som YLE:s kampanjchef, där hon ansvarade för stora lanserings- och marknadsföringskampanjer, såsom SuomiLOVE och Siskonpeti.


Posintra Oy
Utvecklingsbolaget Posintra i Östra Nyland firar i år sitt 20:e verksamhetsår. Posintras uppgift är att hjälpa lokala företag till tillväxt och framgång och därmed erbjuda hela regionen verktyg för tillväxt och välfärd – kraft för morgondagen.

Mer information om utbildningarna: Posintra Oy, Jenni Juuvinmaa, , tel. 050 393 4736

Haven Porvoo & Posintra Oy

 

 

 

Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
07/11/2018
17:00 - 20:30

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.