Loading Map....

Päivämäärä/Aika
07/11/2018
17:00 - 20:30

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


 

Tervetuloa syventämään keväällä läpikäytyjä asioita ja oppimaan lisää, miten tehdään dataan pohjautuvaa, tuloksellista markkinointia ja myyntiä!  Nyt syvennymme erityisesti SOME-markkinointiin ja hakukoneoptimointiin (SEO). Teemat on valittu kevään koulutuksessa saadun palautteen perusteella.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä kehitysyhtiö Posintra ja markkinointitoimisto Haven Porvoo, jonka yrittäjät Kalle Alanen ja Ville Olkkonen toimivat Tulostakomoiden kouluttajina. Some-osuuden lisävahvistuksena toimii Haven Porvoon yhteistyökumppani Katri Kilpiäinen, Toimisto POKS. Koulutus on veloitukseton ja tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

KOULUTUKSEN OHJELMA

SOME:

Some-markkinoinnin 10 virhettä.

Sosiaalinen media on tänä päivänä hyvin kiinteästi läsnä ihmisten jokapäiväisessä arjessa. Mobiililaitteella käytetään päivittäin hurjia määriä aikaa. Some on niin koukuttava, että vastaliikkeitäkin on jo nähty – someton syyskuu viimeisimpänä. Miten yrittäjän pitäisi suhtautua tähän kaikkeen, kun ensisijaisena tavoitteena on esimerkiksi kasvattaa tunnettuutta tai lisätä myyntiä sosiaalisen median eri kanavia hyödyntäen?

SEO:

1. Tehokkaampi SEO, parempi business?

2. Onsite SEO  – Miten Google indeksoi sivustojen sisältöä ja mitä siitä on tiedettävä, jotta asiat toimisivat?

3. Offsite SEO – Googlen ihmisfiltterit. Kuinka Google arvottaa toisia sivustoja yli toisten?


ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>

 

Haven Porvoo
Haven Porvoo on paikallinen markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen dataan perustuvia ja sisällöllisesti laadukkaita digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja ja auttaa yrityksiä saavuttamaan mitattavissa olevia tuloksia. Yrityksen perustajat, yksityisyrittäjät Kalle Alanen ja Ville Olkkonen ovat laittaneet hynttyyt yhteen kyetäkseen vastaamaan aikaisempaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin kokonaisvaltaiselle markkinoinnin ja myynnin kehittämiselle.

 

Toimisto POKS
Toimisto Poks on joulukuussa 2017 perustettu digitaaliseen ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut markkinointitoimisto, jonka takana on porvoolainen markkinoinnin asiantuntijatehtävissä vuosia toiminut Katri Kilpiäinen. Taustaa hänellä on mm. Ylen kampanjapäällikön tehtävistä, missä hän hoiti isoja lanseeraus- ja markkinointikampanjoita SuomiLOVEsta Siskonpetiin.

 

Posintra Oy
Itäisen Uudenmaan kehitysyhtiö Posintra viettää tänä vuonna 20. toimintavuottaan. Posintran tehtävänä on auttaa paikallisia yrityksiä kasvuun ja menestykseen ja sitä kautta tarjota koko seudulle kasvun ja hyvinvoinnin eväitä – huomisvoimaa.

Lisätietoa koulutuksista: Posintra Oy, Jenni Juuvinmaa, , p. 050 393 4736

 

Haven Porvoo & Posintra Oy

 

Loading Map....

Päivämäärä/Aika
07/11/2018
17:00 - 20:30

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.