Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
09/02/2021
09:00 - 14:00

Tapahtumatyyppi


Donfabriken 2021 – i år på nätet!
Huvudtalaren är bergsklättraren Anni Penttilä

Donfabriken, Östra Nylands mest berömda rekryteringsevenemang, ordnas för sjunde gången. I år sker evenemanget helt på nätet och organiseras av Nylands arbets- och näringsbyrå i samarbete med Posintra Oy, Borgå stad och Haaga-Helia.

Evenemanget Donfabriken kan ses på Nylands arbets- och näringsbyrås TE-live-kanal den 9 februari 2021 kl. 9–14. TE-live producerar i formen av öppen och inspirerande kommunikation sändningar om lediga platser, viktiga teman i arbetslivet och utbildningsmöjligheter.
Vid evenemanget presenterar vi Borgå-regionens arbetsgivare, utbildningsinstitutioner och tjänster. Huvudtalaren vid evenemanget är bergsklättraren, bloggaren och experten på digital marknadsföring, Anni Penttilä. Hon berättar på sitt inspirerande sätt om motivation, om att följa sina drömmar och om bergsklättring

Du kan delta i evenemanget direkt via webbplatsen www.te-live.fi. Du kan också följa evenemanget på TE-live Nyland-kanalerna på Facebook eller YouTube. En interaktiv chatt står också till ditt förfogande under hela evenemanget. Delta i diskussionen, kommentera och ställa frågor till arbetsgivare och experter från TE-byrån och Borgå stad!

Ytterligare information uppdateras på webbsidan: www.duunitehdas.fi.

 

Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
09/02/2021
09:00 - 14:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.