Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
09/02/2021
09:00 - 14:00

Tapahtumatyyppi


Duunitehdas 2021 – tänä vuonna verkossa!
Pääesiintyjänä vuorikiipeilijä Anni Penttilä

Itäisen Uudenmaan tunnetuin rekrytointitapahtuma Duunitehdas järjestetään jo seitsemättä kertaa. Tänä vuonna tapahtuma nähdään kokonaan verkossa ja järjestäjinä toimivat Uudenmaan Työ- ja elinkeinotoimisto yhteistyössä Posintra Oy:n, Porvoon kaupungin ja Haaga-Helian kanssa.

Duunitehdas-tapahtuma nähdään Uudenmaan TE-palveluiden TE-live –kanavalla 9.2.2021 klo 9-14. TE-live tuottaa avoimen ja innostavan viestinnän keinoin lähetyksiä avoimista työpaikoista, työelämän tärkeistä teemoista ja koulutusmahdollisuuksista.
Tapahtumassa esittelemme Porvoon alueen työnantajia, oppilaitoksia ja palveluita. Tapahtuman pääpuhujana toimii vuorikiipeilijä, bloggaaja ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Anni Penttilä. Hän kertoo motivaatiosta, unelmien tavoittelemisesta ja vuorikiipeilystä innostavalla tyylillään.

Tapahtumaan voi osallistua suoraan www.te-live.fi -sivuston kautta. Pääset seuraamaan tapahtumaa myös TE-live Uusimaa- kanavilla Facebookissa tai YouTubessa. Vuorovaikutteinen chat on myös käytössäsi koko tapahtuman ajan. Osallistu keskusteluun, kommentoi ja esitä kysymyksiä työnantajille sekä TE-toimiston ja Porvoon kaupungin asiantuntijoille!

Lisätietoa päivän ohjelmasta päivittyy verkkosivuille www.duunitehdas.fi

 

 

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
09/02/2021
09:00 - 14:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.