Har du kommit på en utmärkt idé och behöver resurser för att förverkliga den? Delta i en tävling där businessänglar letar efter de bästa affärsidéerna!

 

Ansökan till affärsidétävlingen Game of Ideas 2 har inletts. Tävlingen, som anordnas för andra gången, är i år även öppen för företag i Östra Nyland.

Tävlingen består av två etapper. I den första etappen presenterar alla sökande sina affärsidéer på nätet för huvudarrangören Novago Yrityskehitys Oy:s jury och för Reidar Wasenius, konferencier under finalen.  De åtta mest lovande bidragen väljs vid en final på Raseborgs slott den 9.9. kl. 17‒20.

I finalen har varje finalist 12 minuter på sig att övertyga den av businessänglar bestående juryn om sin idé. Den 4 minuter långa presentationen åtföljs av en 8 minuter lång diskussion där juryn ställer mer specifika frågor.

Game of Ideas final är offentlig: den sänds som LIVE-stream och spelas in.  Detta är alltså ett utmärkt tillfälle att ge ditt företag och dina produkter ökad synlighet!

Game of Ideas 2020

 

Välkommen att delta! Gör följande:

  1. Fyll i ANSÖKAN
  2. Vänta på att vi kontaktar dig

Om du har frågor om tävlingen kan du skicka e-post till adressen gameofideas@novago.fi

Ansökningsperioden för tävlingen är 3.6. ‒ 10.8.2020. 

Se de bästa klippen från Game of Ideas den 24/09/2019 via denna länk: https://vimeo.com/364657841

 

Tävlingen arrangeras av Novago Yrityskehitys Oy i samarbete med Posintra och Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab KEUKE och det finländska nätverket av businessänglar FiBAN. Reidar Wasenius fungerar som värd för evenemanget.

Se tävlingsbroschyren här

 

* Ändringar är möjliga. Arrangemangen för evenemanget tar hänsyn till de aktuella rekommendationer och begränsningar som gäller på grund av COVID-19.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.