Onko sinulla erinomainen idea ja tarvitset resursseja sen toteuttamiseen? Osallistu kilpailuun, jossa bisnesenkelit etsivät parhaimpia liikeideoita!

Game of Ideas 2 yritysideakilpailun haku on käynnistynyt. Toista kertaa järjestettävä kilpailu on tänä vuonna avoinna myös itäisen ja Keski-Uudenmaan yrityksille.

Kilpailu on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa kaikki hakijat esittävät bisnesideansa verkon välityksellä pääjärjestäjänä toimivan Novago Yrityskehitys Oy:n tuomaristolle ja loppukilpailun juontajalle Reidar Waseniukselle. Näistä kahdeksan lupaavinta valitaan Raaseporin linnassa 9.9. klo 17-20 pidettävään loppukilpailuun.

Loppukilpailussa kullakin finalistilla on 12 minuuttia aikaa vakuuttaa tuomaristona toimivat bisnesenkelit ideastaan. Neljän minuutin esityksen (pitch) jälkeen seuraa kahdeksan minuutin keskustelu, jossa tuomaristo esittää tarkentavia kysymyksiä.

Game of Ideas loppukilpailu on julkinen: se lähetetään LIVE -striiminä ja tallennetaan. Tämä on siis loistava tilaisuus saada myös lisänäkyvyyttä yrityksellesi ja tuotteillesi!

Osallistu rohkeasti! Toimi näin:

  1. Täytä HAKULOMAKE
  2. Odota yhteydenottoamme

Mikäli sinulla on kysyttävää kilpailusta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen

Kilpailun hakuaika on 3.6. – 10.8.2020.  

Katso Game of Ideas 24.9.2019 parhaat palat tästä linkistä: https://vimeo.com/364657841

Kilpailun järjestää Novago Yrityskehitys Oy yhteistyössä Posintran ja Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy KEUKEn sekä Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN:in kanssa. Tilaisuuden juontaa Reidar Wasenius.

 

Katso kilpailun esite tästä

 

* Muutokset mahdollisia. Tilaisuuden järjestelyissä huomioidaan COVID-19 ajankohtaiset suositukset ja rajoitteet.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.