Rekrytointitapahtuma DuuniTehdas valtaa jälleen Porvoon Taidetehtaan 6.2.2018 klo 10 –15.30. DuuniTehtaassa vierailee yleensä yli 4000 kävijää ja noin 50 työnantajaa sekä itäisen Uudenmaan keskeisimmät oppilaitokset. Tällä hetkellä tapahtumassa on avoimia työpaikkoja noin 1200. Avoimien tehtävien määrän odotetaan vielä kasvavan ennen tapahtumaa, kun mukaan ilmoittautuu lisää yrityksiä. Voit seurata tapahtuman rakentumista juuri avatuilla verkkosivuilla duunitehdas.fi

Lähes jokainen osallistunut työnantaja löysi edellisen vuoden messuilta potentiaalisia työntekijöitä. Ne työnantajat, jotka tarjoavat töitä myös alaikäisille, merkitään tapahtumassa ilmapalloin. Työnhakijat voivat täyttää tapahtumassa työhakemuksia ja saada apua CV:n laatimiseen rekrytoinnin ammattilaisilta. Paikalta saa myös hyviä vinkkejä kevään yhteishakuun, sillä paikalla on oppilaitoksia niin toiselta kuin korkea-asteeltakin.

DuuniTehdas on messuvieraille ilmainen, mutta näytteilleasettajilta peritään pieni osallistumismaksu (60€). Yritykset ovat olleet tapahtumaan yleisesti hyvin tyytyväisiä antaen sille keskimääräisen arvosanan 4/5. Yritysten ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt käynnissä osoitteessa http://bit.ly/2AI90o3. Oppilaitokset voivat ilmoittautua mukaan osoitteessa http://bit.ly/2AUx6fK. Tule mukaan rakentamaan DuuniTehtaasta Uudenmaan suurinta rekrytointitapahtumaa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, Posintra Oy ja Porvoon kaupunki.

 

Lisätietoa:

Uudenmaan TE-toimisto, palvelupäällikkö Niclas Tåg, p. 0295 040 823

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.