MoveOn!

Move On hanke

 

 

Vipuvoimaa-EU-2014-2020

MoveOn!

MoveOn! -hanke vastaa koronapandemian aiheuttamiin työllisyysvaikutuksiin kahdella eri tavalla: valmentamisen menetelmin sekä osallistumalla Porvoon kaupungin työllisyyden kuntakokeilun yhteydessä tarvittavan omavalmentajaverkoston rakentamiseen.

Hankkeessa ennakoidaan koronan aiheuttamia erityisiä työllisyyshaasteita tunnistamalla ne työnhakijat, joilla on kasvanut riski pitkittyneeseen työttömyyteen ja joiden työllistymistä voidaan tukea yksilövalmentamisen menetelmin. Tavoitteena on kehittää ja kokeilla digitaalisia, asiakaslähtöisiä valmentamisen prosesseja sekä antaa hankkeen aikana valmennusta yhteensä 115 työttömälle työnhakijalle. Valmentamisen vaikuttavuuden arvioinnissa tehdään yhteistyötä Laurean sosionomiopiskelijoiden kanssa.

Samalla luodaan tiivistä yhteistyöverkostoa työllisyyden kuntakokeilun käyttöön Porvoossa. Verkostoon kuuluvat kaupungin sisältä ja TE-toimistosta uuteen organisaatioon siirtyvät työntekijät sekä muita alan toimijoita. Tavoitteena on pohjustaa Porvoon oma malli: asiakaslähtöinen valmentamisen tapa sekä verkostomainen toimintamalli työttömien työnhakijoiden valmentamiseen. MoveOn! -hanke tarjoaa tarpeen mukaan valmentajille lisäkoulutusta sekä mahdollistaa verkoston sisäisen oppimisen.

Hankkeen päätoteuttajana on Kehitysyhtiö Posintra Oy ja osatoteuttajana Careeria Oy. Hankkeen päärahoittajana toimii Euroopan Sosiaalirahasto ESR (Hämeen Ely-keskuksen kautta). Myös Porvoon kaupunki toimii osarahoittajana ja hankkeen yhteistyökumppanina. MoveOn! -hanke on käynnissä 1.10.2020 – 31.1.2022 ja sen  kokonaisbudjetti on 183 800 euroa.

Lisää valmennuksesta

Lisätietoja:

Minna Kajaste, projektipäällikkö
+ 358 50 528 0119

 

Posintra Oy logo

 

Taidot

Lähetetty

11 marraskuun, 2020

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.