YRITYSAPU

Yritysapu

 

YRITYSAPU

Yritysapu-hanke on kolmen uusmaalaisen kehitysyhtiön Posintran, Keuken ja Novagon sekä Uudenmaan TE-toimiston yhteistyössä toteuttama projekti, jonka tavoitteena on tarjota ennaltaehkäisevää apua yrityksille koronaepidemiatilanteesta aiheutuvien haasteiden hallintaan ja näin turvata yritysten toimintaedellytyksiä ja auttaa niitä selviytymään koronakriisistä.

Hankkeessa kontaktoidaan systemaattisesti uusmaalaisia yrityksiä ja kartoitetaan näiden tilannetta ja mahdollista neuvonta- ja tukitarvetta. Tukea tarvitsevat yritykset ohjataan alueensa kehitysyhtiön palveluiden piiriin. Yhdessä yrityksen kanssa tehdään tilanneanalyysi ja etenemissuunnitelma. Hanke auttaa yrityksiä löytämään ja kehittämään liiketoimintaa uudistavia ratkaisuja, joilla pyritään kääntämään kriisi mahdollisuudeksi ja tunnistamaan toimintoja, jotka kantavat myös akuutin kriisin jälkeen. Lisäksi hanke järjestää yrityksille tarpeen mukaan tunnistettuihin tarpeisiin vastaavia webinaareja ja tilaisuuksia.

Hankkeen toteutusaika on 15.5.2020 – 31.5.2021. Posintra on hankkeen päätoteuttaja, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke ja Novago Yrityskehitys Oy ovat osatoteuttajia. Yhteistyökumppanina toimii Uudenmaan TE-toimisto.

Hankkeen kokonaisbudjetti on 408.506 euroa. Päärahoitus on Uudenmaan liiton myöntämä Uudenmaan Kriisirahoitus (UKRI).

Lue lisää Yritysapu-palvelusta

Lisätietoja Posintran osatoteutuksesta:

Jutta Westerlund, kehityspäällikkö
+ 358 50 529 8136

 

Posintra.fi tietoa evästeistä

Taidot

Lähetetty

25 toukokuun, 2020

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.