Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
02/12/2020
08:30 - 12:30

Tapahtumatyyppi


Kotiinkuljetusta ja kaupunkisuunnittelua droneilla – työpajassa jaetaan vinkkejä ja kehitetään lähitulevaisuuden ratkaisuja. Työpaja on maksuton. 

Pienten pakettien ja ruoan kuljetus droneilla on jo mahdollista. Miten se onnistuu ja mitä asioita pitää ottaa huomioon? Dronet avaavat myös uusia mahdollisuuksia kaupunkiympäristön suunnitteluun ja ylläpitoon. Posintra oy ja Vähähiilisyyttä tukevat dronepalveluratkaisut Etelä-Suomessa -hanke järjestävät 2.12.2020 etäseminaarin ja -työpajan kaikille drone-alasta kiinnostuneille.

Drone-bisnekselle ennustetaan huimaa kasvua, ja kauko-ohjattavien ilma-alusten ennakoidaan muuttavan maailmaa jo seuraavien vuosien aikana.

Posintra oy:n ja Vähähiilisyyttä tukevat dronepalveluratkaisut Etelä-Suomessa -hankkeen yhteisessä työpajassa 2.12.2020 klo 8.30–12.30 perehdytään pikkupakettien drone-kuljetuksiin ja dronejen käyttämiseen kaupunkiympäristön suunnittelussa tai rakentamisessa. Tapahtuma järjestetään etäyhteyksin.


Dronet kuljettamassa paketteja tai katuinfran tiedonhankinnan apuna

Seminaarissa puhujina ovat miehittämättömän ilmailun palveluihin erikoistuneen Aerian pilotti ja drone-teknikko Jani Piispa sekä Helsingin kaupungin liikelaitos Staran kehityspäällikkö Paavo Lehmonen. Lentola Logisticsin Markus Hohenthal, puolestaan kertoo pitkäjänteisestä kehitystyöstä dronejen hyödyntämisessä mm. pakettikuljetuksissa.

Tilaisuuden yhteiskehittämistyöpajaosuudessa ideoitaan aiheryhmittäin dronejen hyödyntämistä ja pohditaan ratkaisuja niiden käyttöön liittyviin haasteisiin.

Hankkeella edistetään vähähiilisiä ratkaisuja

Vähähiilisyyttä tukevat dronepalveluratkaisut Etelä-Suomessa -hankkeen tarkoituksena on edistää ja testata uusia ratkaisuja, joilla voidaan korvata polttomoottorikäyttöisiä ajoneuvoja ja toimittaa kuljetuksia hiilineutraalisti ja nopeasti. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

Porvoossa Posintran tehtävänä on tuoda dronetoimintaa esiin yhteyskehittämisen kautta ja tuottaa selvitys, voisiko Porvoossa olla tulevaisuudessa dronelogistiikkakeskusta eli hubia.

SEMINAARI JA TYÖPAJA

  • Mitä: Dronet apuna erilaisissa kuljetuksissa sekä kaupunkiympäristön ja -infran kuvaamisessa -tapahtuma
  • Missä: Etänä, linkki lähetetään kaikille osallistuneille.

Ilmoittautuminen: to 26.11. mennessä alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Lue lisää drone-hankkeesta sivuiltamme.

Lisätiedot:  Projektipäällikkö Christina Sani +358 40 502 7112 tai

Map Unavailable

Päivämäärä/Aika
02/12/2020
08:30 - 12:30

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.