Omistajanvaihdosfoorumi – Forum för ägarbyte – ordnar temavecka kring ägarbyte och företagsaffärer i slutet av oktober. Webbinarier håll mest på finska, mera information (på finska) hittar du nedan. 

Veckan innehåller dock webbinarium på svenska, som ordnas av Jakobstadsregionen. Den kan du kolla här: 

Webbinarium 31.10: Minneslista för företagsaffärer (Due Diligence) (jakobstadsregionen.fi)

 

OMISTAJANVAIHDOSVIIKKO

Omistajanvaihdosviikkoa vietetään loka-marraskuun taitteessa ja silloin on tarjolla tietoa ja tapahtumia aiheeseen liittyen niin yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille kuin alan asiantuntijoille. Viikon järjestää Omistajanvaihdosfoorumi.  

 

Ennakkotapahtuma: 26.10 klo 9-10 Yritysostolla yrittäjäksi (järj. Uusyrityskeskus) Tapahtuma on kohdennettu yrittäjäksi aikoville ja yrittäjyyttä suunnitteleville, ja on kaksiosainen: ensimmäisessä osassa perustietoa, toisessa osassa tarkemmin yritysostossa huomioitavia asioita sekä prosessin eteneminen. Tapahtuma vaatii ennakkoilmoittautumisen.

 

Omistajanvaihdosviikon tapahtumat

Omistajanvaihdosfoorumi järjestää kautta viikon Youtuben kautta seurattavia webinaareja, joiden tarkemmat sisällöt ja suorat linkit löydät täältä.   

 

Maanantai 31.10.  klo 11 – 1: Business transfers for microbusinesess Kansainvälisiä puheenvuoroja ja esimerkkejä pienyritysten omistajanvaihdosteemasta.

 

 Tiistai 1.11. klo 10-12: Yrityskaupat tunnetuksi, katsaus alueellisiin tapahtumiin Omistajanvaihdostapahtumia ja markkinoita järjestetään ympäri Suomen. Webinaarissa katsaus näihin.

 

Tiistai 1.11. klo 13-14: Opinahjot omistajanvaihdoksia edistämässä Tutustu oppilaitosten omistajanvaihdospalveluihin  

 

Keskiviikko 2.11. klo 9-16: Omistajanvaidoskonferenssi asiantuntijoille

 

Torstai 3.11. kl0 10-12: Vauhtia omistajanvaihdoksiin toimialakohtaisesti Fokuksessa erityisesti puuala ja perheyrityksen omistajanvaihdos

 

 

Perjantai 4.11. klo 8.45-11: Sukupolvenvaihdosten menestymisen avaimet Mikä tarkalleen on sukupolvenvaihdos ja miten se tehdään onnistuneesti?

 

Perjantai 4.11. klo 11-13: Janne Kataja ja kunnanjohtajat sekä viikon yhteenveto Suomen ensimmäisen omistajanvaihdosviikon jälkipuinnit. Omistajanvaihdosfoorumin ohjausryhmän terveiset päättäjille ja yrittäjille.

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.