Vi firar i år vårt 20:e verksamhetsår. Mycket har förändrats på vägen både i vår egen verksamhet och i omvärlden. Men vår grunduppgift – att stödja och utveckla nya och verksamma företagare samt att öka tillväxten och välfärden i östra Nyland – har förblivit densamma. Vi vill vara med och skapa morgondagens lösningar – tillsammans med Dig.

För att fira årsdagen kickar vi igång en Posintra 20 år Affärsidé-tävling!

Vi söker modiga och genomförbara idéer som har nyhetsvärde.
Tävlingen är öppen för alla. Du kan delta individuellt eller i grupp. Man kan också delta med mer än en idé.

Vi belönar den bästa affärsidén med ett upplevelsepaket från Ticketmaster som innehåller 2 st presentkort (värde totalt 400 €). Gå på konsert, festival eller teater – och ta med en vän!

Vinnaren av tävlingen utses 12.4.2018. Vi publicerar vinnarens uppgifter på Posintras egna kanaler och på eventuella andra offentliga tillställningar eller medier. Om du vill begränsa publiceringen av din idé under prisutdelningen, ange detta på tävlingsblanketten.

Direktören för företagstjänster på Posintra Ab:s företagsrådgivning Fredrik Pressler samt utvecklingscheferna Peter Backman, Antti Vaittinen och Tiina Whiley går igenom idéerna och utser vinnaren. Domaren för juryn är Posintras VD Ulla Poppius.

Tävlingen pågår till 3.4.2018.

DELTA NU!

Mer information får du av: Posintra Ab, Tiina Whiley, 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.