Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
08/12/2022
14:00 - 16:00

Tapahtumatyyppi


Under hösten 2022 ordnar HaagaHelias projekt Digitikkaat en webbinarium- och workshopserie om digitaliseringens möjligheter i småföretag. Serien ordnas på finska. Innehållet i webbinaret 8.12. handlar om digital marksnadsföring och dess möjligheter. Läs mera på finska nedan:

Digitaalisuus avaa mahdollisuuden kohdata ja saavuttaa asiakkaita lukuisissa kanavissa. Miten tunnistan sopivat digitaalisen markkinoinnin kanavat ja miten hyödynnän saatavilla olevan tiedon markkinoinnissani paremmin?

Freelancerina, kevytyrittäjänä tai itsensä työllistäjänä toimiminen vaatii hyvän verkoston luomista. Digitaalisen markkinoinnin keinoilla ja työkaluilla voit vahvistaa ja laajentaa omaa verkostoa.

Haaga-Helian DigiTikkaat-hankkeen webinaarissa 8.12.2022 klo 14-16 Haaga-Helian markkinoinnin lehtori Sari Haavisto luo katsauksen digitaaliseen markkinoinnin nykytilaan ja raottaa hieman tulevaisuuttakin. Käsittelemme myös sosiaalisen median kanavien merkitystä ja ratkaisuja yrittäjän näkökulmasta, näin varmistamme sen, että digitaalinen markkinointitietämyksesi vahvistuu.

Kyvykkyytesi toimia digitaalisessa ympäristössä lujittuu webinaarin jälkeisissä työpajoissa 13. ja 15.12.2022. Niissä pureudutaan siihen, miten voisit käyttää ja soveltaa markkinoinnin digitaalisia ratkaisuja omassa työssäsi ja yrityksessäsi. Työpajat ovat samansisältöisiä.

Tilaisuus on osa webinaarien-sarjaa, jossa autetaan yrityksiä digitaalisuuden kanssa alkuun pääsemisessä. Posintra on mukana hankkeen taustajoukoissa.

Aika: torstai 8.12.2022 klo 14-15.20
Paikka: online-webinaari

Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja päättyy webinaaripäivänä. Ilmoittautuneet saavat linkin koulutuksen Howspace-alustalle. Tilaisuus on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Karta Otillgänglig

Päivämäärä/Aika
08/12/2022
14:00 - 16:00

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.