Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
28/05/2019
17:00 - 20:00

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


Resultatsmedja-utbildningarna under 2019 behandlar ett brett och betydande tema, nämligen branding. Vi ordnar två utbildningar med olika innehåll, och du kan enligt egen tidtabell delta i antingen båda eller bara den ena. Som Posintras samarbetspartner i dessa Resultatsmedjor fungerar Aava & Bang.

Företagsbranding är en konstform där vi finländare huvudsakligen är ganska dåliga, jäktade och otåliga. Det är bra att komma ihåg att branding aldrig är ett enstaka projekt som blir klart på en gång utan en process, som tar tid, och som aldrig baseras på gissningar eller ens tur. I värsta fall leder bristen på branding till ett okontrollerat kaos, där köparens beslut baseras på pris och vaga resonemang. Syftet med branding är att baka in den typen av känslor som under kundens inköpsprocess väger tyngre än resonemangen och pengarna.

Kom med i Posintras Resultatsmedja för att få god insikt i företagsbranding. Under våren anordnas två utbildningar med olika innehåll, som fördjupar sig i branding på praktisk nivå.

Den första Resultatsmedja-kvällen hålls måndagen den 15.4. kl. 17-20, där vi adresserar de första stegen av varumärkesbyggnad: Hur ett varumärke är uppbyggt och vilka byggstenar du behöver för att börja bygga ett varumärke på en fast grund.

Vi spinner vidare på och fördjupar oss i ämnet under Resultatsmedjans andra del, som hålls tisdagen den 28.5. Då närmar vi oss branding ur det visuella uttryckets, berättelsernas och ledarskapets synvinklar.

Det mesta möjliga får du ut av helheten genom att anmäla dig till båda tillställningarna. Tillställningarna är avgiftsfria. Tillställningarnas mer detaljerade program publiceras inom kort.


2. VARUMÄRKEN OCH BRANDING
Metod och förverkligande
Tidpunkt: tisdag 28.5.2019 kl. 17-20, CoSpace Porvoo

Hur uppfattas varumärket i bild och ord? Hur grundat är varumärket i själva innehållet. Hur upplevs företaget internt? Hur sporras ledningen och personalen till att bli brandambassadörer?


Försäkra din plats och anmäl dig genast med linken nedan!

 

ANMÄL DIG TILL 28.5. Resultatsmedja  

 

Få ut det mesta möjliga av tillställningarna genom att också delta i den inledande kartläggning som erbjuds av Aava & Bang. Förfrågan skickas till Dig efter anmälan.

I Resultatsmedjan får vi också höra om Aava & Bangs nya koncept rörande tillväxtacceleration, Markkinointivirittämö. Markkinointivirittämö är ett marknadsförings- och försäljningsorienterat tillväxtprogram som utöver företagsspecifik marknadsföringsutbildning tillhandahåller en anställd för det praktiska genomförandet.

 

Posintras Resultatsmedjor
Posintras Resultatsmedjas utbildningar arrangeras i samarbete med expertföretag inom olika områden. De teman som behandlas är bland företagare aktuella samtalsämnen från marknadsföring till ekonomisk förvaltning. Utbildningarna är avgiftsfria och främst avsedda för antingen nystartade eller verksamma företag i vårt område. Kom med för att finslipa ditt kunnande, lära dig nytt och för att nätverka! Du kan också skicka in dina önskemål rörande Resultatsmedjans teman.


Aava & Bang
Aava & Bang, som grundades för tio år sedan, föddes utifrån tanken på att ge företagen något som traditionella reklambyråer och konsultföretag inte kunde erbjuda tillväxtorienterade företag – en verklig strategisk partner för utvecklingen av försäljningen och marknadsföringen, som vill och kan ta ansvar även för strategins förverkligande i vardagen.


CoSpace Porvoo
CoSpace is a co-working facility that offers workspace and related services as a package to companies. Focus on your core business without unnecessary bureaucracy or long-term contracts. You can buy a daily or a weekly ticket to a shared workspace or book a private room for a longer period of time. We have different packages to serve the needs of different companies. We also offer several different kinds of meeting rooms with all necessary technology and equipment. Lisätietoa CoSpace.


Posintra Oy
Posintra är Östra Nylands eget utvecklingsbolag vars uppgift är att hjälpa lokala företag till tillväxt och framgång och därmed erbjuda hela regionen verktyg för tillväxt och välfärd – kraft för morgondagen.

 

Tulostakomo koulutukset

 

 

 

 

Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
28/05/2019
17:00 - 20:00

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.