Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
09/09/2020
17:00 - 20:00

Paikka
Raaseporin Linna

Tapahtumatyyppi


Har du kommit på en utmärkt idé och behöver resurser för att förverkliga den? Delta i en tävling där businessänglar letar efter de bästa affärsidéerna!

 

Ansökan till affärsidétävlingen Game of Ideas 2 har inletts. Tävlingen, som anordnas för andra gången, är i år även öppen för företag i Östra Nyland.

Tävlingen består av två etapper:

  • I den första etappen presenterar alla sökande sina affärsidéer på nätet för huvudarrangören Novago Yrityskehitys Oy:s jury och för Reidar Wasenius, konferencier under finalen.
  • De åtta mest lovande bidragen väljs vid en final på Raseborgs slott den 9.9. kl. 17‒20.

I finalen har varje finalist 12 minuter på sig att övertyga den av businessänglar bestående juryn om sin idé. Den 4 minuter långa presentationen åtföljs av en 8 minuter lång diskussion där juryn ställer mer specifika frågor.

Game of Ideas Idétävlingen är offentlig: den sänds som LIVE-stream och spelas in.  Detta är alltså ett utmärkt tillfälle att ge ditt företag och dina produkter ökad synlighet!

Du kan följa med Game of IDEAS LIVE sändning här: Game of IDEAS – LIVE stream  

Vid behov erbjuder vi sparring med en företagsrådgivare för att utveckla din idé och presentation inför tävlingen. Om du är egenföretagare utan anställda kan vi också undersöka om vi kan hitta en affärspartner till dig – det finns styrka i samarbete!

Välkommen att delta! Gör följande:

  1. Fyll i ANSÖKAN
  2. Vänta på att vi kontaktar dig

Om du har frågor om tävlingen kan du skicka e-post till adressen

Ansökningsperioden för tävlingen är 3.6. ‒ 10.8.2020.

Tävlingen arrangeras av Novago Yrityskehitys Oy i samarbete med Posintra och Utvecklingscentret för Mellersta Nyland Ab KEUKE och det finländska nätverket av businessänglar FiBAN. Reidar Wasenius fungerar som värd för evenemanget.

* Ändringar är möjliga. Arrangemangen för evenemanget tar hänsyn till de aktuella rekommendationer och begränsningar som gäller på grund av COVID-19.

 

Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
09/09/2020
17:00 - 20:00

Paikka
Raaseporin Linna

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.