Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
12/09/2023
08:00 - 10:00

Paikka
POMO-talo

Tapahtumatyyppi


Olika generationer i arbetslivet – Vilken typ av charmoffensiv behöver vi i framtiden? Vilka är YZ-generationernas användarinstruktioner?

För att lyckas som arbetsgivare och arbetsgemenskaper behöver vi en ny sorts förmåga att förstå mångfald och den nya tidsåldern. Under BusinessPorvoo arbetsgivarmorgon arrangerad av Borgå stad diskuterar vi varför de generationer som redan arbetar och de som nu träder in i arbetslivet är annorlunda. Hur tänker de och varför? Varför skakar de yngsta generationerna om arbetslivet, till exempel genom att omdefiniera ledarskap, samspelet mellan arbetsgemenskaper och tillhandahållandet av tjänster? Tillställningen hålls på finska och den ordnas av BusinessPorvoo:Borgå stad.

Tid: 12.9. kl. 8–10
Plats: POMO-huset

 

Som Keynote speaker fungerar Jenni Rajahalme, som har 20 års erfarenhet av entreprenörskap och utveckling av arbetsliv och kommunikation. Jennys sätt att återge historier och berätta om lösningar är beaktansvärt. Jenni är partner och expert hos kommunikationsbyrån Kumppania. Hon har dessutom i mer än tio år arbetat som utvecklare av ungdomars arbetslivsförmåga vid ett företagsutbildningscenter. Kouluttaja Jenny Rajahalme

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen på morgonkaffe och för att lyssna!  

(Anmälningstiden har tagit slut)

BusinessPorvoo

Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
12/09/2023
08:00 - 10:00

Paikka
POMO-talo

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.