Loviisan uusi Ohjaamo on aloittanut toimintansa osoitteessa Kuningattarenkatu 18. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta ja palvelut ovat maksuttomia. Ohjaamo tarjoaa nuorille matalan kynnyksen apua tulevaisuuden suunnitteluun, työnhakuun sekä työkokeilu- työ- ja koulutuspaikkojen etsimiseen, tukea talousasioihin ja lomakkeiden täyttämiseen sekä neuvoja asunnon hankintaan ja asumiseen.

Ohjaamo Loviisa on Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella toteutettava hanke. Ohjaamo auttaa työttömiä, työelämän ja koulutuksen ulkopuolella olevia ja heikossa työmarkkina-asemassa olevia 15-30 -vuotiaita. Tavoitteena on, että nuori saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta.

Loviisan Ohjaamossa päivystää myös VMP Varamiespalvelu huhtikuun alusta alkaen aina keskiviikkoisin klo 10-14. Voit seurata ajankohtaisia asioita mm. Loviisan Ohjaamon Facebook-sivuilta. 

Loviisan Ohjaamon kanssa yhteistyössä toimii Posintran ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteinen PALKO – työllisyyden palvelukokeilut Porvoossa ja Loviisassa -hanke, jossa pyritään lisäämään työllisyyttä Porvoon ja Loviisan alueilla.

Lisätietoa:

Posintra Oy, Anne Wetterstrand, , +358 50 366 0125
Haaga-Helia, Maria Alanko, , +358 40 4887439 ja Anu Sipiliä, , +358 40 4887402

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.