PALKO – Työllisyyden palvelukokeilut Porvoossa ja Loviisassa

Palko-hanke_logo

 

Vipuvoimaa EU 2014-2020

EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb

PALKO – Työllisyyden palvelukokeilut Porvoossa ja Loviisassa

Hankkeen tavoitteena on edistää työttömien tai työttömyyden ja syrjäytymisuhan alla olevien työllistymistä Porvoon ja Loviisan seudulla. Hankkeessa tavoitellaan 75 henkilön osallistumista toteutettaviin palvelukokeiluihin ja heistä 50% työllistymistä tai ohjautumista koulutukseen tai muiden palveiden piiriin. Toissijaisena tavoitteena on parantaa julkisten ja yksityisten työllistämis- ja koulutuskentällä toimivien organisaatioiden yhteistyötä palvelujen tuottamisessa.

Keskeisenä toimenpiteenä ovat työllistämisen palvelukokeilut, joita toteutetaan hankkeen aikana neljästä kuuteen kappaletta ja joiden suunnitteluun osallistetaan myös kohderyhmää. Kehittämisen syklissä pyritään ketteryyteen ja kokeilevuuteen. Työllistämisen ja koulutuksen kentällä toimivat organisaatiot muodostavat hankkeessa palveluverkoston, jolla on keskeinen rooli paitsi palvelukokeilujen toteuttamisessa ja palvelujen kehittämisessä, myös kokeiluissa opittujen kokemusten siirtämisessä osaksi olemassa olevia palvelurakenteita tulevaisuudessa.

PALKO-hankkeen päätoteuttajana toimii Posintra Oy ja osatoteuttajana Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Hankkeen kokonaisbudjetti on 239 996 €. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto ESR. Hankkeen toiminta-aika on 1.9.2017 – 31.8.2019.

Lisätietoa:

Anne Wetterstrand, Projektipäällikkö
+ 358 50 366 0125

 

 

 

Taidot

Lähetetty

31 elokuun, 2019

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.