TUTKA auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään

Tutka-hanke

 

 

Happily_rahoittajien logot

TUTKA auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään

TUTKA-hanke on suunnattu kehitys- ja kasvuhaluisille yrityksille. Hankkeen avulla yritykset pääsevät konkreettisesti viemään haluamaansa kehityshaastetta eteenpäin ja muotoilemaan tarjonnastaan asiakaskeskeistä palvelua. Tavoitteena on luoda yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun, kehittämisyhtiöiden ja yritysten kanssa toimintamalli, jonka avulla pk-yritysten kasvu- ja kehitysmahdollisuudet voidaan tunnistaa ja hyödyntää suoraan kehittämällä konkreettisia, yrityskohtaisia ratkaisuja palvelumuotoilun ja tulevaisuuden tutkimuksen menetelmien avulla ja digitaalisuutta hyödyntäen.

Tavoitteena on, että yritykset saavat konkreettisia eväitä liiketoimintansa uudelleen arviointiin, tulevaisuuden asiakas- ja markkinatarpeiden tunnistamiseen, uusien liiketoimintamallien ymmärtämiseen ja soveltamiseen, asiakasvetoisen toimintatavan tuntemiseen sekä uuden oppimiseen.

Jokaiselle yritykselle tehdään hankkeen aluksi nykyisen liiketoiminnan läpikäynti ja tarvekartoitus, jolloin hankkeen tarjoama valmennus ja kehittämistyö voidaan toteuttaa niin, että se palvelee osallistuvien yritysten liiketoiminnan kehittämistarpeita. Yrityksen kanssa määriteltyä kehityshaastetta varten kootaan yhteiskehittämisprojekti, jossa työskentelevät yrityksen edustajien lisäksi Posintran yrityskehittäjä ja Laurean opiskelijoita. Laurea-ammattikorkeakoulun liiketoiminta- ja digitaalista palvelumuotoiluosaamista sekä tulevaisuusosaamista hyödynnetään sekä valmennuksen suunnittelussa että toteutuksessa. Lataa hankkeen esite alla olevasta linkistä.

LATAA TUTKAN ESITE TÄSTÄ

Hankkeen toteuttajina toimivat Laurea ammattikorkeakoulun lisäksi kolme uusmaalaista kehitysyhtiötä: Posintra Oy, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy ja Novago Yrityskehitys Oy.

TUTKA-hankkeen päärahoittaja on Uudenmaan liiton tekemällä rahoituspäätöksellä Suomen rakennerahasto-ohjelman Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 -alaohjelma. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2018–31.12.2020. Projektin kokonaisbudjetti on 550 536 €.

Lisätietoja:

Anne Wetterstrand, yrityskehittäjä
+ 358 50 366 0125

Taidot

Lähetetty

1 huhtikuun, 2019

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.