BIITTI – Yritystiimit Uudellamaalla | VALTAUS kasvuohjelma

BIITTI Yritystiimit Uudellamaalla-hanke, Valtaus-logo

 

Vipuvoimaa EU 2014-2020EU_EAKR_FI_vertical_20mm_rgb

BIITTI – Yritystiimit Uudellamaalla | VALTAUS kasvuohjelma

BIITTI – Yritystiimit Uudellamaalla” –hanke lisää kasvuyrityksiä Uudellamaalla. BIITTI -hanke kehittää yrityspalveluekosysteemin toimintamallia alueen seuduille ja luo uuden konkreettisen kasvuyritysten palvelukonseptin. BIITTI-hanke monipuolistaa Uudenmaan elinkeinorakennetta ja synnyttää korkean lisäarvon liiketoimintaa kehittämällä kasvukykyisiä ja -haluisia yrityksiä alueellisissa lähitiimeissä ja kolmen eri profiiliteeman näkökulmista: uuden ajan digitaalisuus, innovatiiviset investoinnit sekä kehittyvät palvelu- ja tuotantoketjut.

Hankkeen toteuttajina toimivat kolme uusmaalaista kehitysyhtiötä: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, Posintra Oy ja Novago Yrityskehitys Oy. Kehitysyhtiöiden projektityöntekijät kokoavat Uudellemaalle yhteensä viisi yritysryhmää, joihin osallistuu yhteensä 60-85 yritystä kasvattamaan toimintaansa ja vahvistamaan korkean lisäarvon syntymistä. Hankkeeseen osallistuvat yritykset muodostavat alueelliset Lähitiimit sekä kolmen kehittämisnäkökulman mukaan luokiteltavat Profiilitiimit. Moniulotteinen tiimitoiminta luo kasvua ja kansainvälistymistä hakeville yrityksille avoimen kehittämisalustan ja mahdollisuuden keskittyä oman kasvupolun rakentamiseen alueellisissa ja temaattisissa tiimeissä.

BIITTI-hankkeen päärahoittaja on Uudenmaan liiton tekemällä rahoituspäätöksellä Suomen rakennerahasto-ohjelman Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 -alaohjelma. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2016–31.5.2019. Projektin kokonaisbudjetti on 832 800 €. Voit tutustua hankkeen Valtaus-kasvuohjelmaan tästä.

Lisätietoja:

Ari Långsjö, yrityskehittäjä
+ 358 50 506 5700

 

 

  

Taidot

Lähetetty

11 joulukuun, 2018

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.