HUIMA – Teollisuuden energiatehokkuuteen uusia ideoita

Huima logo

 

 

 

HUIMA – Teollisuuden energiatehokkuuteen uusia ideoita

Teollisuuden energiatehokkuutta voidaan edelleen parantaa. Keväällä 2019 on tulossa yleinen ja avoin kilpailu, Huima – Teollisuuden energiatehokkuuteen uusia ideoita, jossa haetaan huimia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja teollisuuden hukkaenergian hyödyntämiseen. Kilpailuun voivat osallistua niin yritykset, yhdistykset ja yhteisöt kuin yksittäiset ihmisetkin. Parhaimmat ideat pääsevät jatkojalostukseen, jossa niitä työstetään eteenpäin ja etsitään kehityspolkuja uuteen liiketoimintaan.

HUIMA-kilpailulla haetaan uusia tuotteita tai palvelukokonaisuuksia, uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat kustannusten säästön tai kannattavuuden parantamisen. Kilpailun tavoitteena on kiinnittää huomiota niihin suuriin energian ja hiilidioksidin päästömääriin, jotka tällä hetkellä jäävät prosessiteollisuudessa hyödyntämättä tai karkaavat ympäristöön sekä etsiä uusia tapoja esimerkiksi ylijäämälämmön hyödyntämiseksi. Tavoitteena on myös tuoda eri teollisuuden alat ja energiatehokkuuden toimijat yhteen ideoimaan yhteistyössä energiatehokkuutta ja sen parantamista. Hankkeen toimien tuloksena tavoitellaan pitkällä aikavälillä uusia liiketoimintamahdollisuuksia uusilla ympäristöteknologisilla ratkaisuilla. Voit seurata Huima-kilpailun ajankohtaisia asioita osoitteessa posintra.fi/huima.

Hankkeen päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR). Toteutusaika on 1.9.2018 – 31.8.2020. Hankekumppanina toimii Turku Science Park Oy. 

Lisätietoja:

Leena Alihakkola, projektipäällikkö
+ 358 40 730 5440

 

 

Posintra.fi tietoa evästeistäTurku Science Park

Taidot

Lähetetty

23 lokakuun, 2018

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.