Loading Map....

Päivämäärä/Aika
17/03/2020
17:00 - 19:00

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


Yrittäjä – mietityttääkö oma jaksaminen?

Yrittäjä ja toimitusjohtaja ovat yrityksensä moottoreita. Me kaikki tiedämme, että moottoreita pitää säännöllisesti huoltaa. Myös hyvinvoiva henkilöstö jaksaa paremmin palvella asiakkaita ja rakentaa yrityksen menestystä.

Posintra järjestää aiheesta ajankohtaisen Tulostakomo-illan Porvoon CoSpacessa. Tilaisuudessa käsitellään jaksamista Hintsa Performancen hyvinvointivalmentajan ja alkuperäisen teräsmiehen Magnus Lönnqvistin johdolla, ja lopuksi tehdään napakka tuolifysiosessio tuolifysio-konseptin kehittäjän Jussi Haapatalon,  KOTIFYSIOTERAPIA HAAPATALO, ohjaamana.

Tilaisuuden aikana on  myös mahdollisuus tutustua ja kokeilla GetUp -tuoteperheen työergonomia tuotteita. Paikan päällä klo 16.30 – 19.30 Lucas Lönnqvist, ErgoFinland Oy. Istu tai seiso mukavammin ja ergonomisesti tilaisuuden aikana.

llmoittautuneilla on mahdollisuus vastata Hintsa Performancen laatimaan hyvinvointikyselyyn, jonka myötä henkilö saa arvion oman hyvinvointinsa tilasta. Tilaisuudessa Magnus Lönnqvistin esitys rakentuu paljolti kyselyissä esiin tulleisiin jaksamisen teemoihin.

Toimi nopeasti, mukaan mahtuu 60 ensimmäistä!

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille linkin hyvinvointikyselyyn 13.3.2020.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä viimeistään 12.3.2020

 

 

Loading Map....

Päivämäärä/Aika
17/03/2020
17:00 - 19:00

Paikka
CoSpace Porvoo

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.