Loading Map....

Päivämäärä/Aika
19/04/2018
17:00 - 20:30

Paikka
Porvoon Tuomiorovastin pappila

Tapahtumatyyppi


 

HUOM! Tämä koulutus on täynnä, emme voi ottaa enää ilmoittautumisia vastaan.

Tervetuloa oppimaan, miten tehdään dataan pohjautuvaa, tuloksellista markkinointia ja myyntiä!

Tulostakomo-koulutuksen tavoitteena on lisätä aloittavien ja tuoreiden yritysten asiakashankinnan, markkinoinnin ja myynnin osaamista sekä tarjota tähän käytännön työkaluja ja vinkkejä. Koulutus on veloitukseton.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä kehitysyhtiö Posintra ja markkinointitoimisto Haven Porvoo, jonka yrittäjät Kalle Alanen ja Ville Olkkonen toimivat Tulostakomoiden kouluttajina. Tavoitteena on, että kevään Tulostakomo 1 saa jatkoa ensi syksynä.


Kevään koulutuksen sisältö aloittaville yrityksille:

  1. Markkinoinnin merkitys ja mahdollisuudet – lyhyt alustus
  2. Markkinoinnin vuosisuunnittelun välineet
  3. Asiakaspolun kuvaaminen ja kohtaamispisteet ostoprosessin eri vaiheissa
  4. Yrityksen verkkosivut ja niiden merkityksellisyys
  5. Aloittavan yrittäjän digityökalupakki & tarjolla olevia työkaluja
  6. Google – yrittäjän paras kaveri

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.


Sinunko yrityksestäsi vuoden Tulostakoja? 

Osallistumalla kevään Tulostakomoon, voit tulla valituksi vuoden Tulostakojaksi, jolloin yrityksesi saa osakseen veloituksetonta asiantuntijapalvelua sekä korkealaatuisia markkinoinnin tuotantoja Haven Porvoolta. Valinnan tekevät järjestäjät syksyn koulutuksen yhteydessä.

Edellytyksenä valituksi tulemiselle on, että yrityksen liikeidea ja liiketoimintasuunnitelma ovat kunnossa ja yrityksellä on aito halu lähteä kehittämään omaa yritystään markkinoinnin ja asiakashankinnan osalta. Yrittäjällä ja yrityksellä tulee olla myös kyky sitoutua markkinoinnin kehitysprojektiin sekä halu luovuttaa sen varrella opittuja käytänteitä ja tuloksia Posintran ja Haven Porvoon case-esimerkkikäyttöön.

 

Haven Porvoo

Haven Porvoo on uusi paikallinen markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen dataan perustuvia ja sisällöllisesti laadukkaita digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja ja auttaa yrityksiä saavuttamaan mitattavissa olevia tuloksia. Yrityksen perustajat, yksityisyrittäjät Kalle Alanen ja Ville Olkkonen ovat laittaneet hynttyyt yhteen kyetäkseen vastaamaan aikaisempaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin kokonaisvaltaiselle markkinoinnin ja myynnin kehittämiselle.

Kalle Alanen on aikaisemmin toiminut yrityksensä Havu Digitalin nimissä erilaisissa digitaalisen markkinoinnin suunnittelu-, tuotanto- ja projektinhallintatehtävissä. Ville Olkkosen Ten Digital on kohta kuuden vuoden ajan palvellut yrityksiä verkkosivustojen tuotannossa sekä analytiikan ja hakukoneoptimoinnin saralla.

 

Posintra Oy

Itäisen Uudenmaan kehitysyhtiö Posintra viettää tänä vuonna 20. toimintavuottaan. Posintran tehtävänä on auttaa paikallisia yrityksiä kasvuun ja menestykseen ja sitä kautta tarjota koko seudulle kasvun ja hyvinvoinnin eväitä – huomisvoimaa.

Lisätietoa koulutuksista: Posintra Oy, Jenni Juuvinmaa, , p. 050 393 4736

 

Haven Porvoo & Posintra Oy

 

Loading Map....

Päivämäärä/Aika
19/04/2018
17:00 - 20:30

Paikka
Porvoon Tuomiorovastin pappila

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.