Loading Map....

Päivämäärä/Aika
05/02/2019
10:00 - 15:30

Paikka
Taidetehdas

Tapahtumatyyppi


Rekrytointitapahtuma DuuniTehdas valtaa jälleen Porvoon Taidetehtaan 5.2.2019 klo 10 –15.30. DuuniTehtaassa vierailee yleensä yli 4000 kävijää ja noin 50 työnantajaa sekä itäisen Uudenmaan keskeisimmät oppilaitokset.

Tapahtuma pyrkii tavoittamaan kaikenikäiset työpaikoista ja koulutuksista kiinnostuneet. Tarjolla on erilaisia työllistymismahdollisuuksia kesätöistä pidempiin työsuhteisiin eri toimialoilla. Tutustu tapahtumaan ja ilmoittautuneisiin osoitteessa duunitehdas.fi

Lähes jokainen osallistunut työnantaja löysi edellisen vuoden messuilta potentiaalisia työntekijöitä. Ne työnantajat, jotka tarjoavat töitä myös alaikäisille, merkitään tapahtumassa ilmapalloin. Työnhakijat voivat täyttää tapahtumassa työhakemuksia ja saada apua CV:n laatimiseen rekrytoinnin ammattilaisilta. Paikalta saa myös hyviä vinkkejä kevään yhteishakuun, sillä paikalla on oppilaitoksia niin toiselta kuin korkea-asteeltakin.

DuuniTehdas on messuvieraille ilmainen. Näytteilleasettajilta peritään pieni osallistumismaksu (60€). Yritykset ovat olleet tapahtumaan yleisesti hyvin tyytyväisiä antaen sille keskimääräisen arvosanan 4/5.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Uudenmaan TE-toimisto, Posintra Oy ja Porvoon kaupunki.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

Anne Wetterstrand, Posintra
puh. ,

Tanja Kyllönen, TE-palvelut
puh.

Annika Palmgren, Porvoon kaupunki
puh. ,

Loading Map....

Päivämäärä/Aika
05/02/2019
10:00 - 15:30

Paikka
Taidetehdas

Tapahtumatyyppi


Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.