31.3.2020: YRITYSPALVELUSETELIN HAKU ON SULJETTU. HAKEMUKSIA ON VASTAANOTETTU REILUT 100 KPL.

 

Yrityspalveluseteli avuksi koronan aiheuttamiin liiketoiminnan häiriöihin 

Porvoon kaupunki ottaa käyttöön yhteistyössä Posintran kanssa yrityspalvelusetelit. Yrityspalveluseteli on yritysten tukimuotoinen rahoitus, jolla voi kehittää yrityksen omaa toimintaa omalla työpanoksella tai hankkia asiantuntijapalveluja liiketoiminnan sopeuttamiseen. Yrityspalveluseteliä voivat hakea ne mikro- ja pk-yritykset, riippumatta yritysmuodosta, joiden koti- tai toimipaikka on Porvoossa ja joiden toimintaan koronavirus on aiheuttanut merkittäviä muutoksia. Yrityspalveluseteliä ei myönnetä yhdistyksille, asunto- ja kiinteistöyhtiöille eikä sijoitusyhtiöille. Yksittäisen Yrityspalvelusetelin arvo on 2500 euroa, alv 0%.

Yrityspalvelusetelit myönnetään hakujärjestyksessä toteuttamiskelpoisille liiketoiminnan toimenpiteille. Nopeus haussa ei yksin ratkaise, vaan hakulomakkeella täytyy kyetä esittämään konkreettinen ja toteuttamiskelpoinen idea, joka lieventää koronan aiheuttamia häiriöitä yrityksen liiketoiminnalle. Lisäksi yrityksen tulee täyttää tukikelpoisuusvaatimukset. Setelien hakuaika alkaa 30.3.

Tukikelpoisuusvaatimukset ovat:

  • Yrityksen tulee olla ollut toiminnassa vähintään yksi vuosi
  • Yrityksen liikevaihdon tulee olla vähintään 25 000 euroa
  • Yrityksen liiketoiminnan tulee olla ollut kannattavaa ennen koronaviruksen aiheuttamia vaikutuksia
  • Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä eikä verovelkaa vuodelta 2019

Tarvittaessa pyydetään lisätietoa mm. yrityksen taloudelliseen tilanteeseen liittyen. Myönnettävä tuki on de minimis -ehtoista. Katso tärkeät tiedot de minimis -tuesta sivuiltamme ennen lomakkeen täyttämistä.

 

WEBINAARI YRITYSPALVELUSETELIN HAKEMISEN TUEKSI

Posintra järjesti maanantaina 30.3. webinaarin kiinnostuneille yrityspalvelusetelin hakijoille. Suomenkielinen webinaari pidettiin kello 10 ja ruotsinkielinen klo 12.

 

Katso webinaarin kysymykset ja vastaukset

 


 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.