Yksinyrittäjän toimintatukea voi yhä hakea

Yksinyrittäjien toimintatuen haku on edelleen käynnissä ja 2000 euron tukea voidaan vielä myöntää uusille hakijoille. Porvoon kaupunki on 26.5.2020 mennessä vastaanottanut yhteensä 471 yksinyrittäjän toimintatuen hakemusta, joista 410 hakemusta on hyväksytty ja laitettu maksuun, 31 on hylätty, loput ovat käsittelyssä. Porvoon kaupungille on vahvistettu valtionavun runsaan 2,7 miljoonan euron myöntämisvaltuus, jonka perusteella kaupunki jakaa yksinyrittäjätukea enintään 1 368 yksinyrittäjälle.

Hakemukset sisään ennen lomakautta

Yksinyrittäjän, jonka taloudellinen tilanne on koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi merkittävästi heikentynyt, kannattaa hakea tukea nyt, kun valtionapua on vielä hyvin jaettavissa. Hakemus kannattaa lähettää viimeistään kesäkuussa, hyvissä ajoin ennen kesälomakautta.

Tukea voivat hakea päätoimiset yksinyrittäjät, joiden taloudellinen toiminta on ollut kannattavaa ennen koronaepidemiaa, joiden taloudellinen tilanne on merkittävästä heikentynyt koronaepidemian takia 16.3.2020 jälkeen ja joilla ei ole verovelkaa tai joilla on Verohallinnon hyväksymä maksusuunnitelma. Yritys voi hakea tätä tukea vain kerran. Katso tukeen ja sen hakemiseen liittyvät tarkemmat tiedot sivuiltamme.

 

Katso Porvoon kaupungin 27.5. julkaisema tiedote asiasta täältä.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.