“Voiko tähän saada rahoitusta” on yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita yritysneuvonnassamme esitetään. Nyt siihen on entistä helpompi vastata, sillä Posintralla on käytössään Granted AI, uusi rahoitusmekanismit tunnistava työkalu.

 

Yritystoiminnan eri vaiheisiin sopivia rahoituksia on tarjolla useissa eri lähteissä. Tavallisesti ne liittyvät yrityksen perustamiseen (starttiraha), investointeihin, kasvusuunnitelmiin, kansainvälistymiseen tai innovaatioihin. Tarkempi osuvuus ja rahoituksen kattavuus selviää vasta kartoittamalla yrityksen suunnitelmaa, taustaa ja aikeita. Tätä työtä nopeuttaa huomattavasti uusi Granted AI -työkalu, joka etsii automaattisesti yrityksen tarpeita ja tietoja vastaavat rahoitusmahdollisuudet. Posintran asiakkaat pääsevät jatkossa hyödyntämään työkalua osana yritysneuvontaamme.

 

– Työkalu tuo yhdellä silmäyksellä nähtäväksi eri rahoitusmekanismit, jotka vastaavat yrityksen omaa profiilia. Profiilin luominen taas auttaa yritystä tiivistämään oman suunnitelmansa ja luo toisaalta kokonaiskuvaa omasta tilanteesta. Saamme tehokkaan lisän yrityksen ja yrityskehittäjän väliseen keskusteluun, iloitsee kokenut yrityskehittäjämme Peter Backman.

 

Eri elementtejä muuttamalla näkyy myös muutos rahoitusmahdollisuuksissa. Työkalu auttaakin parhaimmillaan myös jaksottamaan omaa tekemistä ja sen rahoittamista.

 

– Jos yrityksesi on porvoolainen tai lapinjärveläinen tai sillä on tarkoitus toimia täällä, kannustamme ehdottomasti varaamaan ajan maksuttomaan neuvontaamme, jossa voimme rahoitusanalyysin tehdä. Halutessaan omaa kasvua voi pohtia ja jalostaa myös Valtaus-kasvupalvelussamme.

 

Kiinnostuitko? Varaa aika netissä tai puhelimitse

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.