Ikäihmiset asuvat yhä pidempään kotona tai kodinomaisissa tiloissa hyödyntäen erilaisia kotihoidon palveluita. Kotona asumiseen liittyy kuitenkin monenlaisia haasteita, joita kartoitettiin TEKNO-hankkeen esittelytilaisuudessa Loviisan palvelutalo Esplanadessa maaliskuun lopulla. Mukana tilaisuudessa oli talossa asuvia sekä päivätoimintaan osallistuvia alueen ikäihmisiä, joille esiteltiin mm. erilaisia teknologisia apuvälineitä yhdessä hankkeeseen osallistuvan loviisalaisen kotihoitoyrityksen, J & L Help Caren kanssa. Eniten osallistujia mietityttivät turvallisuuteen liittyvät asiat.

Keräämme palautetta, havaintoja ja ajatuksia kotona selviytymisen haasteista läpi vuoden TEKNO-hankkeen Kotihoito 2.0 -kampanjassa. Näkemyksiään voivat lähettää nimettöminä niin asiakkaat, ikäihmiset itse, heidän läheisensä, hoitotyön tekijät kuin myös alan yrittäjät. Tavoitteena on koostaa tarinat yhteen ja saada tietoa ruohonjuuritasolta, mikä kotona asumisessa eniten aiheuttaa haasteita ja mietityttää.  Palautetta kerätään koko vuoden 2018 ajan ja ajatuksensa voi jättää nimettömänä osoitteessa Teknohanke/kotihoito 2.0.

TEKNO-hankkeen päätoteuttajana toimii Laurea-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajina toimivat Posintra Oy, Upgraded sekä Vantaan Invalidit. Lisätietoa hankkeesta löydät sivuiltamme.

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.