Miten ratkaistaan haja-asutusalueiden liikkumiseen, palveluihin sekä logistiikkaan liittyvät tulevaisuuden tarpeet, kun julkiset palvelut vähenevät? Millaisia mahdollisuuksia uudet haasteet tarjoavat nykyisille ja uusille yrittäjille? Ja millaisella yhteistyöllä ja teknologialla tulevaisuuden palveluita tuotetaan ja turvataan?

 

Posintrassa käynnistynyt uusi hanke Happily – Haja-asutusalueiden palvelupilotit, liikkuminen ja yhteisöt pureutuu mm. edellä mainittuihin kysymyksiin.

Happily-hanke mm. tukee Porvoon ja Loviisan alueen pk-yrityksiä verkostomaiseen yhteistyöhön kehittämällä markkinavuoropuhelua valtakunnallisten logistiikka-alan toimijoiden kanssa. Hankkeessa rekrytoidaan uusia yrittäjiä maaseudun palveluyrittäjiksi valmennuksen ja koulutuksen avulla sekä tunnistetaan tulevaisuuden palvelu- ja turvallisuustarpeen muuttujia tavara- ja logistiikkaratkaisuiksi haja-asutusalueiden asukkaiden liikkuvuus- ja palvelutarpeen yhteensovittamiseksi.

Happily-hankkeessa myös konkreettisesti pilotoidaan uudenlaisia ratkaisuja käytäntöön.

Hankkeen päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto EAKR ja toteutusaika 1.8.2018- 30.4.2020. Katso lisätietoa hankkeen esittelysivulta.

 

Online ajanvaraus

Varaa aika yritysneuvontaan.

Online tidsreservering

Boka tid till företagsrådgivningen.

Online reservation

Book appointment for business consultation.